Kampanja on päättynyt!

Varaa kuitenkin maksuton ikkuna- ja oviremontin arviokäynti ja anna Pihla-asiantuntijan auttaa suunnittelussa!

Tuhti tammitarjous omakotitalon ikkunaremonttiin!

Nyt voit säästää satasia ikkunaremontissa, sillä tarjoamme joka kahdeksannen ikkunan kaupan päälle.

Ostamalla vähintään 7 Pihla ikkunaa tai ovea, saat yhden ikkunan kaupan päälle. Tarjous on voimassa 7.1.–2.2.2020.

Hyödynnä tarjous varaamalla asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille

Näin saat tarkemman tarjouksen ikkunaremontista ja lisätietoa ikkunoiden lisäominaisuuksista, kuten antennilasista ja huurtumattomasta lasista.

3 hyvää syytä valita Pihla-ikkunat

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.


Asiantuntijat palveluksessasi kaikkialla Suomessa

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä oman alueesi Pihla-asiantuntijaan.

Pihlalla on osaava henkilökunta

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi!


*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 7.1.-2.2.2020. Kun ostat vähintään 7 Pihla ikkunaa tai ovea, saat yhden ikkunan kaupan päälle. Edun arvo jopa 1000€. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä. Ikkunaremontti on tehtävä huhtikuunkuun 2020 loppuun mennessä. Etu koskee uusia, kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Kaupanpäälle saatava ikkuna voi olla Pihlan vakiovalkoinen tai jokin muu Pihlan vakioväreistä. Muut värit normaalihinnoin. Maksimikoko 3 m². Lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Kampanja ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihla nettikauppaa ja talotehtaita.