Kevään remontteihin ikkuna kaupan päälle!

Nyt voit säästää satasia teettämällä Pihla-ikkunaremontin viimeistään huhtikuussa. Tarjoamme tammikuun aikana sovittuihin remontteihin ikkunan kaupan päälle*!

Voit hyödyntää edun pyytämällä paikalliselta Pihla-asiantuntijaltasi tarjouksen ikkunaremontista. Hyväksymällä tarjouksen viimeistään 31.1. saat yhden Pihla-ikkunan veloituksetta kun remonttiin sisältyy vähintään seitsemän Pihla-tuotetta (ikkunoita ja/tai ovia).

Aloita pyytämällä tarjous lähimmältä Pihla-asiantuntijaltasi

Paikalliselta Pihla-asiantuntijalta saat paitsi tarjouksen myös apua ikkunaremontin suunnitteluun ja arvokasta tietoa ikkunoiden lisäominaisuuksista, kuten antennilasista, raitisilmaventtiilistä ja huurtumattomasta lasista.

  • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

3 hyvää syytä valita Pihla-ikkunat

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.


Asiantuntijat palveluksessasi kaikkialla Suomessa

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä oman alueesi Pihla-asiantuntijaan.

Pihlalla on osaava henkilökunta

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi!


*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 8.1.-31.1.2021. Kun ostat vähintään 7 Pihla -ikkunaa tai -ovea, saat yhden ikkunan kaupan päälle. Edun arvo jopa 1000 €. Etu koskee yhtä tuotetta / remontti. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä. Ikkunaremontti on tehtävä huhtikuun 2021 loppuun mennessä. Etu koskee uusia, kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Kaupanpäälle saatava ikkuna voi olla Pihlan vakiovalkoinen tai jokin muu Pihlan vakioväreistä. Muut värit lisämaksusta. Maksimikoko 3 m². Lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Kampanja ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihla nettikauppaa ja talotehtaita.