Kaihtimet tai ulko-ovi kaupan päälle!

Talvitarjouksena Pihla-ikkunoiden tai -ovien ostajalle sälekaihtimet tai ulko-ovi veloituksetta. Tarjous on voimassa 4.11.–31.12.2019 ja edun arvo jopa 1000 €*.

Kun ostat vähintään 6 Pihla-ikkunaa tai -ovea, saat sälekaihtimet kaupan päälle. Ostaessasi vähintään 10 ikkunaa tai ovea, saat valita kaupan päälle joko sälekaihtimet tai yhden ylimääräisen ulko-oven.

3 hyvää syytä valita Pihla-ikkunat

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.

Ota yhteyttä ja hyödynnä tarjous!

Hyödynnä talvitarjous etsimällä alta sinua lähin Pihla-jälleenmyyjä. Voit myös jättää tarjouspyynnön oheisella lomakkeella, jolloin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pihlalla on osaava henkilökunta

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi!

  • Yhteystiedot

  • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Integroitu sälekaihdin on huoleton ratkaisu

Pihlan integroidun Inka-sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista, jonka avulla myös narun saa kokonaisuudessaan piiloon.

*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 4.11.-31.12.2019. Kampanjaetuna vähintään kuuden Pihla-ikkunan tai -oven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Vähintään 10 ikkunan tai oven ostajalle joko sälekaihtimet tai ulko-ovi veloituksetta. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä, enintään 20 tuotteeseen per asiakas. Ikkunaremontti on tehtävä 29.2.2020 mennessä. Kaupan päälle saatavat kaihtimet ovat vakiovalkoiset Inka-kaihtimet ja kaupan päälle saatava ovi voi olla mikä tahansa yksilehtinen Pihlan ulko-ovi vakiovärillä. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja ovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 1000€. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin.

Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tarjouksia ja tilauksia. Kampanja ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihla nettikauppaa ja talotehtaita.