Talo toimii kokonaisuutena

Pihlan tuloilmaikkunat ja ilmanvaihdon ohjaus muodostavat toimivan kokonaisuuden

Ikkunaremontti vaikuttaa aina kerrostalon ilmanvaihtoon

Pihlan ikkunaremontin yhteydessä suositellaan asennettavaksi portaaton ilmanvaihdonohjaus, joka parantaa sisäilman laatua ja asumismukavuutta. Yhä useammin taloyhtiöt sisällyttävät ikkuna- ja oviremonttiimme myös ilmanvaihdon parannuksen. Kun ikkuna- ja oviremontin yhteydessä kiinnitetään huomiota myös ilmanvaihtoon, on lopputulos toimiva.

Toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta

Ilmanvaihdonohjauksella asuntojen lämpötila pysyy sopivalla tasolla ja huoneilma raikkaana, eikä ilmanvaihto riipu muissa huoneistoissa tapahtuvista olosuhdemuutoksista. Ilmanvaihdon ohjauslaite huomioi älykkäästi ulkolämpötilan – kylmällä ilmalla tehoa vähennetään ja kesäöisin tehoa lisätään.

Ilmanvaihdon huolellinen tasapainotus tärkeää ilmanvaihdon asennuksen jälkeen

Asennuksen jälkeen ilmanvaihto tasapainotetaan mittaamalla ja säätämällä jokaisen huoneiston alipaine. Älykäs ilmanvaihto ylläpitää kiinteistössä tasaista alipainetta käyttäjien toimista riippumatta.

Ylläpito- ja huoltopalvelu

Pihlan ilmanvaihto-ratkaisuun voi valita myös jatkuvan ylläpito- ja huoltopalvelun. Se seuraa ja ohjaa järjestelmää etähallinnan kautta varmistaen kokonaisuuden optimaalisen toiminnan. Säännöllisillä tarkastuskäynneillä mm. varmistetaan asuntojen tuloilma- ja poistoventtiilien oikeat asetukset ja tehdään tarvittavat puhdistukset.