Vaivaton ikkunaremontti - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Vaivaton ikkunaremontti

Teemme ikkuna- ja oviremontit asiakkaillemme aina mahdollisimman vaivattomiksi. Ammattitaitoisella projektinhoidolla varmistamme remontin sujuvan etenemisen ja pidämme niin isännöitsijän kuin talon asukkaatkin ajan tasalla.

Tarjous ja urakkaneuvottelu

  • Kartoituksen jälkeen projektipäällikkömme vastaavat tarjouspyyntöön. Tarjouksessa määritellään selkeästi ja ymmärrettävästi kohteeseen parhaiten soveltuvat tuotteet. Tarjouksen jälkeisessä urakkaneuvottelussa käydään koko projekti läpi, jotta ikkunaremontin kulku olisi mahdollisimman selvä kaikille osapuolille jo etukäteen. Urakkaneuvottelusta laaditaan muistio, joka liitetään sopimukseen mukaan.

Asennuksen valmistelu taloyhtiössä

  • Pihlan projektipäällikön vastuulla on tuotteiden toimitus remonttikohteeseen. Asennusaikataulu suunnitellaan ennen urakan alkua. Usein tehdään myös malliasennus, jonka tarkoituksena on varmistaa yksityiskohtia myöten tuotteiden ja asennuksen soveltuvuus kohteeseen. Malliasennuksen jälkeen mitataan kaikki vaihdettavat ikkunat ja ovet niiden valmistusta varten.

Tiedottaminen

  • Täsmällinen tiedottaminen ikkunaremontin kulusta on tärkeää taloyhtiön asukkaille. Tiedotamme urakan etenemisestä rappukäytävässä ja huoneistokohtaisesti. Asukas on aina tietoinen, kun on hänen asunnon vuoro. Ikkunaremontti etenee yhteisesti sovitun suunnitelman mukaisesti.

Asukkaat

  • Ikkunoiden onnistuneen asennuksen edellytyksenä on järjestää asentajille työskentelytilaa 1,5 m ikkunan eteen. Asukkaan vastuulle jää huonekalujen ja koriste-esineiden siirtäminen etukäteen pois asennuksen tieltä. Asennuksessa syntyy hieman pölyä ja lähimmät huonekalut on hyvä suojata. Ohjeet lemmikkieläimistä ja turvalukoista annetaan asukastiedotteissa. Ikkunaremontti ei estä huoneistossa asumista remontin aikana. Tavoitteemme on aina, että ikkuna- ja oviremontti on asukkaille helppo ja vaivaton.

Asennus

  • Yksi asennusryhmä asentaa keskimäärin huoneiston valmiiksi yhdessä päivässä kohteesta riippuen. Työn etenemiseen vaikuttaa mm. talon seinän rakenne. Esimerkiksi rapatuissa taloissa ikkunan asennus on hieman hitaampaa. Asentajat suojaavat ikkunan edustan asennusmatolla.

Palaute on meille tärkeää

  • Haluamme jokaisen ikkuna- ja oviremontin onnistuvan. Siksi keräämme jokaisen remontin yhteydessä palautetta onnistumisestamme, jotta voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme. Toimimme Rakennusurakan yleisten sopimusehtojen YSE 1998 mukaisesti.
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.