Kerrostalon ikkunaremontti ja ilmanvaihto
Osta verkkokaupastamme

Talo toimii kokonaisuutena

Pihlan tuloilmaikkunat ja ilmanvaihdon ohjaus muodostavat toimivan kokonaisuuden

Ikkunaremontti vaikuttaa aina kerrostalon ilmanvaihtoon

Pihlan ikkunaremontin yhteydessä suositellaan asennettavaksi portaaton ilmanvaihdonohjaus, joka parantaa sisäilman laatua ja asumismukavuutta. Yhä useammin taloyhtiöt sisällyttävät ikkuna- ja oviremonttiimme myös ilmanvaihdon parannuksen. Kun ikkuna- ja oviremontin yhteydessä kiinnitetään huomiota myös ilmanvaihtoon, on lopputulos toimiva.

Toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta

Ilmanvaihdonohjauksella asuntojen lämpötila pysyy sopivalla tasolla ja huoneilma raikkaana, eikä ilmanvaihto riipu muissa huoneistoissa tapahtuvista olosuhdemuutoksista. Ilmanvaihdon ohjauslaite huomioi älykkäästi ulkolämpötilan – kylmällä ilmalla tehoa vähennetään ja kesäöisin tehoa lisätään.

Ilmanvaihdon huolellinen tasapainotus tärkeää ilmanvaihdon asennuksen jälkeen

Asennuksen jälkeen ilmanvaihto tasapainotetaan mittaamalla ja säätämällä jokaisen huoneiston alipaine. Älykäs ilmanvaihto ylläpitää kiinteistössä tasaista alipainetta käyttäjien toimista riippumatta.

Ylläpito- ja huoltopalvelu

Pihlan ilmanvaihto-ratkaisuun voi valita myös jatkuvan ylläpito- ja huoltopalvelun. Se seuraa ja ohjaa järjestelmää etähallinnan kautta varmistaen kokonaisuuden optimaalisen toiminnan. Säännöllisillä tarkastuskäynneillä mm. varmistetaan asuntojen tuloilma- ja poistoventtiilien oikeat asetukset ja tehdään tarvittavat puhdistukset.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.