Milloin on ikkunaremontin aika? - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Milloin on ikkunaremontin aika?

Olemme koonneet avuksenne helppokäyttöisen muistilistan, jonka avulla ikkunaremontin tarve on tunnistettavissa helposti.
Mikäli yksi tai useampi alla olevan muistilistan kohdista toteutuu teidän talossanne, on syytä aloittaa ikkunaremontin suunnittelu. Me osaamme auttaa onnistuneen ja huolettoman, varmasti hyvän ikkunaremontin tekemisessä.

Asumismukavuus

  • Onko syytä epäillä energiahukkaa?

Puitteen ja karmin välistä vetää. Koko ikkuna hohkaa kylmää.

  • Epäilyttääkö ikkunoiden turvallisuus?

Lapsille turvalliset aukipitolaitteet puuttuvat. Lasituskittaus pettää, lasi irtoaa. Saranat pettävät, ikkuna irtoaa puitteineen.

  • Onko ikkunoiden toimivuudessa puutteita?

Ikkunat eivät avaudu tai sulkeudu kunnolla. Lukot ja teljet jäykistyvät tai löystyvät. Puitteet ovat turvonneet tai kieroutuneet.

  • Kantautuuko asuntoon ulkoa meluhaittoja?

Asuntoon kantautuu ulkoa häiritsevää meteliä. Ikkunat synnyttävät turhaa ääntä avattaessa ja suljettaessa.

 

Tekniset viat ja ulkonäköseikat

  • Onko ikkunoiden pestävyydessä tai huollettavuudessa ongelmia?

Ikkunoista aiheutuu enemmän kustannuksia kuin ennen. Ikkunat vaativat usein huoltoa. Ikkunoita on hankalaa tai vaarallista pestä ja huoltaa.

  • Ovatko ikkunat vaurioituneet tai vanhantyyliset?

Maali irtoilee ja lohkeilee. Ikkunoiden värisävy muuttuu. Kittaukset rapistuvat. Ulkopuitteessa on pehmenneitä puuosia. Lasituslistojen naulat ovat irtoilleet.

  • Onko ikkunoille tapahtunut vesivahinkoa tai huurtumista?

Ikkunarakenne johtaa vettä seinärakenteisiin. Lasit huurtuvat välitilasta. Sisimmäinen lasi huurtuu sisäpinnasta.

 

 

On olemassa useita asumismukavuuteen vaikuttavia asioita, jotka kertovat luotettavasti milloin on aika vaihtaa ikkunat uusiin. Nämä asiat ovat helposti omin aistein havaittavissa. Lisäksi ikkunoiden vaihtotarve voi syntyä kasvaneista lämmitys- tai huoltokuluista sekä monista muista teknisistä ja taloudellisista syistä.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.