Lämmin ja vedoton koti - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Lämmin ja vedoton koti

Taloyhtiön ikkunaremontilla on monenlaisia hyötyjä. Uudet ikkunat ja ovet parantavat asumismukavuutta esimerkiksi vaimentamalla merkittävästi melusaastetta, poistamalla vedontunnetta ja näyttämällä yksinkertaisesti tyylikkäiltä. Ikkuna- ja oviremontti on myös investointi, jonka kautta säästetään muun muassa lämmitys- ja huoltokuluissa.

Viisi syytä remonttiin

Mukavuus

mukavuusIkkunaremontin myötä talon lämmöneristys paranee ja koti pysyy tasaisen lämpimänä. Pihla-ikkunaremontin ansiosta myös sisäilma on raikkaampaa ja
puhtaampaa. Erinomaisen äänieristyksensä ansioista Pihlan ikkunat ja ovet soveltuvat myös meluisille asuinalueille.
Maantien kumu tai kaupungin metelit jäävät mukavasti uusien ikkunoiden toiselle puolelle.

Pihlan tuotevalikoimasta löytyy myös erityisesti lentomelualueelle soveltuvia laseja, joissa ääneneristävyys on omassa luokassaan.

 

Tyyli

tyyliPihlan ikkuna- ja ovituotteet ovat tyylillisesti korkeatasoisia. Tuotteiden värit ja erityisvaatimukset ovat valittavissa kohteiden yksilölliset ominaispiirteet huomioiden.

Uudet ikkunat antavat kodille siistin, valoisan ilmeen ja lisäävät viihtyisyyttä.

 

Käytettävyys

kaytettavyysPihla-ikkunat ja ovet on suunniteltu kerrostalojen asukkaiden tarpeisiin. Niitä on helppo käyttää ja huoltaa. Ikkunoiden alumiininen ulkopuite ja karmin alumiiniverhoilu tekevät niistä helposti puhdistettavat ja pitkäikäiset.

Tuloilmaikkunat voidaan varustaa nykyaikaisella automaattisesti säätyvällä venttiilillä, jolloin tuloilman määrästä ja lämpötilasta ei asukkaan tarvitse huolehtia. Venttiilien suodattimet on helppo vaihtaa.

 

Energiansäästö ja asunnon arvon nousu

saastoPihlan ikkuna- ja oviremontin ansiosta lämmityskustannukset usein pienenevät selvästi. Ikkunaremontin hyödyt saavutetaan kokonaisuudessaan vasta, kun taloon asennetaan remontin yhteydessä älykäs ilmanvaihdon ohjaus ja ilmanvaihto säädetään oikein.

Kerrostalossa, jossa on koneellinen ilmanpoisto, voidaan Pihlan ikkunaremontilla saavuttaa Motivan laskelmien mukaan keskimäärin noin 15 % vuotuinen energiansäästö.

 

Ympäristö

ymparistoIkkunaremontti on paitsi taloudellinen panostus mukavuuteen, käytettävyyteen ja tyylikkyyteen, myös ekoteko.

Uudet energiatehokkaat ja kestävät ikkunat vähentävät rakennuksen lämmitystarvetta ja ovat omalta osaltaan vähentämässä hiilidioksidipäästöjen syntymistä.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.