Tee taloyhtiöstä 5G-valmis ja kuumuudelta suojattu Pihlan ikkunoilla!

Modernilla ikkunaremontilla on mahdollista saavuttaa paitsi merkittäviä säästöjä myös lisätä asuntojen viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Uuden sukupolven Pihla Antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Tarjoamme rajoitetun ajan tarjouspyyntöönsä Antennilasit sisällyttäville taloyhtiöille etelä- ja länsipuolen ikkunoihin auringonsuojalasit kaupan päälle! Lue lisää antennilasista >>

Jätä tarjouspyyntö ja hyödynnä kampanjaetu!

Pihlan ikkunoilla tuot signaalin sisään ja suojaat asunnot liialliselta kuumuudelta. Jätä tarjouspyyntö Pihla Antennilasit sisältävästä taloyhtiösi ikkunaremontista viimeistään 31.5. saadaksesi auringonsuojaa kaupan päälle.

Mikäli haluat tarkempaa tietoa, voit ottaa yhteyttä lähimpään taloyhtiömyynnin edustajaamme.

Pyydä tästä tarjous taloyhtiölle:

Kampanjan ehdot
Kampanja-aika: 1.2.2020–31.5.2020.  Kampanjaetuna Pihlan ja Tiivin Antennilasi-ikkunoilla tarjottuihin kohteisiin auringonsuojalasit etelä- ja länsipuolen ikkunoihin ilman lisähintaa. Etu koskee avattavia ikkunoita. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Pihlan ja Tiivin taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja, rakennusliikkeitä eikä talotehtaita.