Voita mittatilaustyönä valmistettu kotimainen Pihla-ikkuna tai -ovi!

Juuri omaan kotiin sopivan ikkunan tai oven hankkiminen on helppoa. Pihla-tuotteita on nimittäin saatavilla hyvin varustetuista rautakaupoista ja jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen. 

Järjestämme nyt yhteistyökumppaneidemme kanssa arvonnan, jonka voittaja saa valita kotiinsa yhden mittatilaustyönä valmistettavan ikkunan tai oven Varma-valikoimastamme. Arvontaan voi osallistua 12.8.–30.9.2019.

PIHLA VARMA IKKUNA – SUOMEN SUOSITUIN

Pihla Varma on luotettava perusikkuna ja se sopii kaikkiin kohteisiin. Varman erinomaiset säänkesto-ominaisuudet ovat nostaneet sen maamme suosituimmaksi ikkunamalliksi. Varman luotettavuudesta ja kestävyydestä kertoo myös ikkunalle myöntämämme 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

PIHLA VARMA OVI – TIIVIS JA KESTÄVÄ

Pihlan Varma-ulko-ovet ovat paitsi tyylikkäitä myös tavanomaista vahvempia ja erinomaisen eristäviä. Ensiluokkaiset materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavan tiiviin oven, joka pitää lämmön sisätiloissa ja kylmän ilman ulkona. Kotimainen mittatilaustyönä valmistettu Varma-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin ja lisää asumismukavuutta.Voita mittatilausikkuna tai -ovi!

Osallistu arvontaan täyttämällä oheinen lomake.

Voit myös pyytää tarjouksen Pihla-tuotteista lähimmästä rautakaupastasi.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Arvonnan säännöt:

Arvontavoitto kattaa yhden tuotteen perusvärillä, ilman lisävarusteita. Voittaja voi halutessaan tilata valitsemaansa ikkunaan tai oveen maksua vastaan lisävarusteita, kuten säleverhot, lukot, painikkeet, erikoisvärit jne. Mahdolliset lisävarusteet asennetaan tehtaalla valmiiksi. Palkintoon sisältyy ikkunan tai oven toimitus autotien varrella sijaitsevaan osoitteeseen Manner-Suomessa. Valitun oven tulee olla yksilehtinen Varma-ulko- tai parvekeovi, ei pariovi. Arvontavoittoa ei voi käyttää muihin tuotteisiin tai vaihtaa rahaksi. Osallistumisaika on 12.8.–30.9.2019.