Voita 500€ remonttirahaa Pihlan Syysarvonnassa

Haluaisitko voittaa 500€ ikkuna- ja oviremonttiin?
Arvomme Pihlan toisessa Syysarvonnassa 25.-27.9.2020 välisenä aikana arvontaan osallistuneiden kesken 500€ remonttirahaa käytettäväksi Pihla-ikkunoihin ja -oviin.

Pihlan ikkunaremontti on kattava ja huoleton kokonaisuus

Olemme halunneet tehdä ikkunaremontin sinulle mahdollisimman helpoksi. Kysymme matkan varrella myös palautetta tekstiviestillä, jotta voimme jatkuvasti kehittää ja parantaa toimintaamme.

1

Yhteydenotto

Sovi Pihlan asiantuntijan kanssa maksuton arviokäynti soittamalla 0800 550 880 tai täyttämällä lomake.

2

Arviointi ja tarjous

Arviokäynnin aikana asiantuntijamme selvittää ikkunaremontin tarpeellisuuden.

Arviokäynti sisältää myös ikkunoiden ja ovien mittauksen, jotta ikkunaremontin kustannukset voidaan laskea heti tarkalleen.

3

Tuotanto

Valitsemasi Pihla-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä Suomen moderneimmissa ikkuna- ja ovitehtaissa. Saat tiedon tuotteiden valmistumisesta tekstiviestillä.

4

Toimitus

Tuotteet toimitetaan sinulle hyvissä ajoin ennen asennusta. Tuotteet on pakattu lavoille. Varaa lavoille noin 4 m x 4 m tasainen alue pihalta. Saat tiedon tarkasta toimitusajasta etukäteen.

5

Asennus

Asentajat ovat koulutettuja ammattilaisia. He huomioivat kotisi ainutlaatuisuuden ja turvallisuuden. Lähtiessään he siivoavat jälkensä.

Osallistu Pihlan Syysarvontaan täyttämällä alla oleva lomake ja voit voittaa 500€ remonttirahaa!

Arvonnan säännöt:
Arvonta-aika 25.-27.9.2020. Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 500€ remonttirahaa Pihlan ikkunoihin ja oviin. Arvontapalkinto on käytettävissä Pihla-ikkunoiden ja -ovien hankintaan helmikuun 2021 loppuun mennessä. Palkinto on voimassa uusiin tilauksiin ja vain tuotteisiin, ei asennukseen. Arvonta koskee vain omakotitalosaneerajia Pihlan jälleenmyynnissä. Arvonta ei koske uudiskohderakentajia, taloyhtiöitä, talotehtaita, rakennusliikkeitä tai rautakauppoja. Arvontaan voi osallistua 27.9.2020 asti Pihlan nettisivuilla ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
Tarkemmat arvonnan säännöt täällä