Kampanja on päättynyt

Kesätarjouksena Pihla-ikkunan tai Pihla-parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Tarjous on voimassa 12.7.–25.8.2019 ja edun arvo jopa 100 € / tuote.*

Sälekaihtimet ovat helppo tapa suojautua auringolta

Yleisimmin suomalaiskodeissa käytössä oleva ratkaisu aurinkosuojaukseen ovat sälekaihtimet. Viime vuosina perinteiset sälekaihdinratkaisut ovat kehittyneet merkittävästi tarjoten entistä enemmän käyttömukavuutta, vaihtelun mahdollisuuksia ja turvallisuutta.

Integroitu sälekaihdin on huoleton ratkaisu

Pihlan integroidun Inka-sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista, jonka avulla myös narun saa kokonaisuudessaan piiloon.

*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 12.7.–25.8.2019. Kampanjaetuna Pihla ikkunan tai Pihla parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Etu koskee valkoisia perinteisiä sekä integroituja sälekaihtimia avattaviin ja kiinteisiin Pihla Varma- ja Termo-ikkunoihin sekä lasiaukollisiin oviin, enintään 30 tuotteeseen per asiakas. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja ovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 100 €/ikkuna. Etua ei voi siirtää muihin tuotteisiin tai yhdistää muihin kampanjoihin. Etu koskee vain uusia tilauksia. Kampanja ei koske taloyhtiöitä eikä talotehtaita.