Asuntomessujen kunniaksi kaihtimet kaupan päälle!

Messutarjouksena Pihla-ikkunan tai Pihla-parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Tarjous on voimassa 12.7.–25.8.2019 ja edun arvo jopa 100 € / tuote.*

Yleisimmin suomalaiskodeissa käytössä oleva ratkaisu aurinkosuojaukseen ovat sälekaihtimet. Viime vuosina perinteiset sälekaihdinratkaisut ovat kehittyneet merkittävästi tarjoten entistä enemmän käyttömukavuutta, vaihtelun mahdollisuuksia ja turvallisuutta.

Integroitu sälekaihdin on huoleton ratkaisu

Pihlan integroidun Inka-sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista, jonka avulla myös narun saa kokonaisuudessaan piiloon.Ota yhteyttä ja hyödynnä messutarjous!

Voit hyödyntää tarjouksen olitpa sitten remontoimassa kotiasi tai rakentamassa uutta.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella saadaksesi asiantuntijaltamme tarkemman hinta-arvion juuri sinun kotiisi soveltuvasta kokonaisuudesta. Samalla saat apua ikkunoiden valintaan ja lisätietoa muista lisävarusteista ja ominaisuuksista.

Voit myös soittaa meille 0800 550 880
(arkisin klo 08-20)

  • Yhteystiedot


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 12.7.–25.8.2019. Kampanjaetuna Pihla ikkunan tai Pihla parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Etu koskee valkoisia perinteisiä sekä integroituja sälekaihtimia avattaviin ja kiinteisiin Pihla Varma- ja Termo-ikkunoihin sekä lasiaukollisiin oviin, enintään 30 tuotteeseen per asiakas. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja ovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 100 €/ikkuna. Etua ei voi siirtää muihin tuotteisiin tai yhdistää muihin kampanjoihin. Etu koskee vain uusia tilauksia. Kampanja ei koske taloyhtiöitä eikä talotehtaita.