Paljonko voisit säästää uusilla ikkunoilla? Pyydä arvio ja voita 2000 € remonttirahaa!

Osallistu arvontaan varaamalla maksuton Pihla-asiantuntijan arviokäynti tammikuun aikana!

Vinkki! Varattuasi arvion voit tehdä itse alustavan arvion ikkunaremontin tuomista säästöistä sivun alalaidasta löytyvällä laskurillamme!

Varaa arviokäynti ja voita 2000 € remonttirahaa uusiin ikkunoihin!

Varaamalla nyt maksuttoman ikkunoiden kuntokartoituksen saat Pihla-asiantuntijan suorittamat tarkemmat laskelmat oman kotisi säästöistä ja ikkunaremontin kustannuksista.

Arvomme kaikkien tammikuussa ikkunoiden kuntokartoituksen varanneiden kesken 2000 €:lla kotimaisia Pihla-tuotteita.

 • Tietoa kohteesta

  • Hidden
   Max. file size: 200 MB.
  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaseloste

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P.S. Alla olevalla laskurilla voit jo hahmotella suuntaa antavia arvioita säästöistä eri sähkön hinnoilla.

Arvonta-aika 1.1.-31.1.2023

Arvomme kaikkien tammikuussa ikkunoiden kuntokartoituksen varanneiden kesken voittajan, joka saa valita 2000 €:lla kotimaisia Pihla-tuotteita. Arvontaan voivat osallistua omakotitalosaneerajat. Arvonta ei koske uudisrakentajia, rautakauppoja, talotehtaita, taloyhtiöitä tai rakennusliikkeitä.

Tutustu arvonnan sääntöihin

Uudet ikkunat pienentävät sähkölaskua merkittävästi

Rintamamiestalon yksikertaisella kahdella lasilla varustettu ikkuna voi kuluttaa vuodessa huonoilla tiivisteillä jopa 300 kWh/m², kun taas uuden nelinkertaisen matalaenergiaikkunan kulutus on vaivaiset 44 kWh/m².

Näillä arvoilla talo, jossa on 15 m² ikkunapinta-alaa, hukkaa lämmitysenergiaa vanhoilla ikkunoilla 4 500 kWh ja uusilla ikkunoilla vain 660 kWh. Rahaksi muutettuna ero on 50 sentin kilowattituntihinnalla lähes 2 000 € vuodessa.