Tammikuun 2023 Remonttiarvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: Pihla Group Oy / Pihla, Äyritie 16, 01510 Vantaa.

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta koskee yksityisiä omakotitalosaneerajia. Arvonta ei koske uudiskohderakentajia, taloyhtiöitä, talotehtaita, rakennusliikkeitä tai rautakauppoja. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua  1.1.-31.1.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan tiistaina 1.2.2023 viikolla. Pihla pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinnot: Pihla arpoo arvonta-aikana kuntoarvion varanneiden kesken 2000€ remonttirahaa käytettäväksi Pihlan ikkunoihin ja/tai oviin. Palkinto voi sisältää ikkunoita, ulko-ovia tai parvekeovia sekä niiden varusteita, kuitenkin enintään 2000 euroa (sis. alv. 24 %). Tuotteiden rahti ja asennus eivät sisälly palkintoon.

5. Arpajaisvero: Pihla maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä Pihlan verkkosivuilla osoitteessa www.pihla.fi. Voit osallistua kisaan vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:
Palkinto on käytettävissä vain uusiin tilauksiin. Palkinto on käytettävä viimeistään toukokuussa 2023.

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Pihlan tuotteisiin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.