Julkisivusaneeraukset - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ikkunat ja ovet julkisivusaneeraukseen

Pihlan ammattilaiset palvelevat sinua kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä asioissa. Kotimaisilla, testatuilla ja laadukkailla ikkunoillamme ja ovillamme onnistut varmasti. Mallistomme kattaa avattavat ja kiinteät puualumiini-ikkunat, parvekeovet, ulko-ovet, varaston ovet ja liukuovet. Myös EI30-luokan palo-ovet kuuluvat valikoimaamme.

 

PIHLA JULKISIVUSANEERAUS

LÄNSI & KESKI-SUOMI

Jukka-Pekka Jaatinen

Projektipäällikkö

Viinikankatu 45, 33820 Tampere

jukka-pekka.jaatinen@pihla.fi

0400 675 984

 

ETELÄ-SUOMI

 

Jari Lämsä

Projektipäällikkö

Äyritie 16, 01510 Vantaa

jari.lamsa@pihla.fi

045 6161 710

 

ETELÄ-SUOMI

Juho Rantala

Projektipäällikkö

Äyritie 16, 01510 Vantaa

juho.rantala@pihla.fi

040 9030 789

RAKENNUSLIIKKEITÄ PALVELEVAT ASIANTUNTIJAT

ETELÄ-SUOMI

Ilkka Jaakonaho

Projektipäällikkö

ilkka.jaakonaho@pihla.fi

0400 383 362

ETELÄ-SUOMI JA POHJOIS-SUOMI

Hannu Riekki

Projektipäällikkö

hannu.riekki@pihla.fi

040 9030 780

Helppous

Pihlan yhteyshenkilö auttaa sinua ikkunoiden ja ovien valinnassa. Hän laskee sinulle nopeasti tarjouksen. Kun sinulla on kysyttävää, voit epäröimättä ottaa yhteyttä Pihla-yhteyshenkilöösi.

Toimitusvarmuus

Toimitamme tavarat sovitusti. Me vastaamme siitä, että toimituksen sisältö on sovitun mukainen.

Jälkihoito

Ongelmatilanteessa reagoimme nopeasti. Reklamaatioilmoituksen vastaanotettuamme asia on meillä käsittelyssä 48 tunnin kuluessa.

Nopeus

Kehitämme jatkuvasti toimitusprosessiamme, jotta toimitusaikamme olisi mahdollisimman lyhyt. Sesongista riippuen toimitusaikamme mittatilaustuotteissa on 4–6 viikkoa. Tarjouspyyntöösi vastaamme mahdollisimman pian.

Laatu

Kaikki tuotteemme ovat testattuja ja CE-merkittyjä. Tuotekehityksemme testaa jatkuvasti tuotteidemme kestävyyttä laboratoriotesteillä parhaiden komponenttien käyttämiseksi. Testaamme tuotteidemme laatua myös satunnaisesti tuotantolinjalta.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.