Pihla

Ikkunaremontti sopivalla kuukausi­maksulla

Pihla_Rahoitus_153

Harkitsetko uusia ikkunoita, mutta ikkunaremontin helppous ja kustannukset mietityttävät? Meiltä saat uudet ikkunat sekä ovet nopeasti ja vaivattomasti kohtuuhintaan. Tutustu rahoitusmahdollisuuteen!

Ikkunaremontin hinta koostuu monesta asiasta

Ikkunaremontin hintaan vaikuttavat muun muassa ikkunoiden ja ovien tyyppi, lasien määrä ja paksuus, karmin syvyys, energiatehokkuus, lisävarusteet ja asennusratkaisu. On tärkeää, että ammattilaisemme tekee ensin huolellisen kartoituksen.

Rahoituksella voit hankkia uudet ikkunat sinulle sopivalla kuukausimaksulla. Kun ikkunaremonttia ei tarvitse maksaa kerralla, rahaa jää myös muuhun. Voit saada rahoitusta joustavalla, jopa kymmenen vuoden maksuajalla.

Mitä asumismukavuuden parantamiseen tarvitaan? Kokeile laskuria

Kokeile rahoituslaskurilla, millaisella kuukausimaksulla hankkisit kotiisi uudet ikkunat ja ovet. Rahoitus voidaan myöntää täysi-ikäisille, Suomessa pysyvästi asuville henkilöille, joilla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Rahoituksen myöntää OP-Rahoitus.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 1 000 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,75%-yks.*
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 9 000 € luotolle on 7,57 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,75 %, (7,00 % 06/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 623 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 153 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE

Esimerkiksi omakotitaloon, johon asennetaan 8 Pihla Varma -ikkunaa ja -ulko-ovi, remontti maksaa noin 9000 €. Tästä 9000 euron lainasta maksat vain 153 €/kk laina-ajan ollessa n. 7 vuotta. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. Luottokustannukset sisältävät vuotuisen koron sekä kuukausittaisen tilinhoitomaksun.*

Kun teet ikkunaremonttipäätöksen syyskuun loppuun mennessä, saat sälekaihtimet kaupan päälle. Tutustu tarjoukseen!

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 9 000 € luotolle on 7,57 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,75 %, (7,00 % 06/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 623 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 153 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Näin helposti hankit uudet ikkunat

  • Varaa maksuton kartoituskäynti numerosta 0800 550 880 (ark. klo 8–20) tai yhteydenotto­lomakkeellamme.

  • Kartoituskäynnillä asiantuntijamme käy kanssasi läpi ikkuna- ja ovitarpeesi ja kertoo rahoitus­vaihtoehdostamme.

  • Voit myös hakea rahoitusta verkossa itse jo ennen käyntiä. Tee se tästä.

  • Saat rahoituspäätöksen heti ja ikkunaremontin valmistelu voi alkaa!

Pihla on riskitön
valinta ikkuna­remonttiin

Meiltä Pihlalta löytyy kokemusta jo lähes 30 vuoden ajalta. Olemme Suomen suosituin ikkunabrändi, sillä maastamme löytyy jo yli 2,2 miljoonaa Pihlan ikkunaa ja ovea. Tuotteemme valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu.

Suomen suosituin ikkunaperhe*

* Jo yli 2,2 miljoonaa myytyä ikkunaa ja ovea

Pihla_IKK_Termo_E_170mm_classic_kasitelty

Pihla Termo

4-lasinen matalaenergiaikkuna, joka varmistaa erinomaisen energiatehokkuuden, auringonsuojan ja ääneneristävyyden.

Pihla_IKK_Termo_Kiintea_S_DB_Poikkil_kasitelty

Pihla Termo Kiinteä DB

Uusi ääntä eristävä DB-ikkuna on varma valinta, kun melu tulee lähelle. Uusi kiinteä rakenne mahdollistaa 40 dB ääneneristävyyden.

Pihla_IKK_Oiva_Termo_Poikkil_s130_mm_kasitelty

Pihla Varma

Suomen suosituin 3-lasinen puu-alumiini-ikkuna, joka on varmasti hyvä valinta.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Majalat_ikkunaremontti_paransi_asumismukavuutta_1

“Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen, suosittelemme Pihlaa tutuillemme, jotka harkitsevat ikkunaremontin tekemistä. Oli ilo nähdä hyvällä asenteella ripeasti toimivia ammattilaisia. Ei tässä iässä turhaan kehuta.”

Pertti ja Elli Majala, Jämsänkoski

Peltonen-mokki

”Pihlan tarjoamassa paketissa saimme sovittua vaivattomasti tilauksen yksityiskohdat sekä toimitus- ja asennusaikataulut. Talviasennus sujui oikein hyvin. Uudet ikkunat olivat ainut jälki, joka paljasti, että remontti oli tehty. Asentajat imuroivat jälkensä ja veivät vanhat ikkunat mennessään.“

Arja ja Lippo Peltonen, Turku

Ahonen-omakotitalo

”Haluttiin ennen kaikkea asumismukavuutta ja ikkunoiden pesuun liittyvää vaivattomuutta. Näihin vastasi parhaiten Pihlan Termo -tuoteperheen ikkunat. Asentajalle täytyy antaa hyvät pisteet. Urakka on edennyt ajallaan ja juuri niin kuin on sovittu. Parasta oli nähdä vaimon hymy remontin jälkeen.“

Antero Ahonen, Jyväskylä

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Näin saat heti tietää, miten remonttisi toteutetaan parhaiten ja mitä se maksaa.

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi).
Inwido Finland Oy:n tietosuojakäytäntö

Voit myös soittaa meille: 0800 550880
(ark. 08-20)