Kolminkertainen eläköön-huuto Pihlalle 12.–14.6.!

Sunnuntaisen 14.6. Pihlan päivän kunniaksi tänä viikonloppuna juhlitaan kolme päivää erikoistarjouksen voimin. Tarjoamme kaikille 12.–14.6. maksuttoman ikkunaremontin arviokäynnin varanneille kaupan päälle valinnan mukaan joko sälekaihtimet, Pihla Antennilasit tai KLIK-raitisilmaventtiilit.

Maksuttomalla arviokäynnillä saat asiantuntijaltamme lisätietoa ikkunaremontin kustannuksista ja erilaisista lisävarusteista.

Varaa tästä maksuton arviokäynti ja hyödynnä Pihlan päivän tarjous!

Kampanjaehdot: Kampanja-aika 12.-14.6.2020. Kampanjaetuna Pihla-päivän kunniaksi maksuttoman arviokäynnin varaajille kaupan syntyessä sälekaihtimet, Pihla Antennilasi tai KLIK-raitisilmaventtiili ikkunaremonttiin kaupan päälle. Kampanjaedun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä, enintään 5 tuotteeseen per asiakas. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo jopa 1000€ /asiakas. Etua ei voi yhdistää tai siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Kampanja ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihlan nettikauppaa eikä talotehtaita.