Miltä maailma näyttää
Pihlan läpi?

Pihlan päivää vietetään maanantaina 14.6.
Se on niin erityinen päivä meillä Pihlalla, että päätimme juhlia sitä koko viikon! 

Haluamme kutsua sinutkin juhlintaan mukaan. Pihla-viikon aikana voit nimittäin osallistua kilpailuun, jossa on palkintona viisi kappaletta 100 €:n Superlahjakortteja.

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Kilpailussa etsimmekin koteja, joissa asuu Pihla-ikkunoita tai -ovia. Lähetä meille kuva, miltä maisema näyttää Pihla-ikkunan tai -oven läpi, ja olet mukana arvonnassa! Jaamme kuvista parhaat omissa somekanavissamme teemalla “Miltä maailma näyttää Pihlan läpi”.

Osallistua voit täyttämällä yhteystietosi lomakkeeseen – muista liittää kuvasi mukaan. Vaihtoehtoisesti voit julkaista kuvan omassa sosiaalisessa mediassasi. Tägää kuvaasi @pihlaikkunat ja lisää myös hashtag #MaailmaPihlanLäpi. Onnea arvontaan!

Max. file size: 200 MB.
Annan luvan hyödyntää kuvaani Pihlan sosiaalisen median kanavissa ja mainonnassa.

Arvonnan säännöt

Tietosuojaselosteet

Etkö vielä katsele maailmaa Pihlan läpi?

Ei hätää, apu on lähellä! Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ota yhteyttä Pihlan asiantuntijoihin. Me autamme sinua muun muassa ikkunaremontin suunnittelussa, otamme tarvittavat mitat ja autamme kustannusten arvioinnissa. Maksuton ikkunaremontin arviokäynti ei sido sinua mihinkään.

Nyt kannattaa myös osallistua Pihlan kesäarvontaan, jossa voit voittaa 2000 €:lla ovia ja ikkunoita!