Kesäetuna kaihtimet kaupan päälle!

Tarjoamme rajoitetun ajan ikkunoihin ja parvekeoviin sälekaihtimet veloituksetta. Toimi nopeasti ja pyydä tarjous!

Etusi jopa 100 € / tuote.

Maksimoi säästösi hankkimalla uudet ikkunat ennen kuin alv nousee!

Yleinen arvonlisävero on nousemassa 25,5 prosenttiin, mutta vielä ehdit hankkia kotiisi uudet ikkunat ennen kuin korotus vaikuttaa hintoihin. Lisäksi nyt voit hyödyntää 1.6.–14.7.2024 kestävän kesäkampanjamme aikana rahanarvoisen edun nappaamalla uusiin ikkunoihisi sälekaihtimet veloituksetta.


Pyydä tarjous hyödyntääksesi edun

Pihla tarjoaa nyt kesän kunniaksi Pihla-ikkunoihin ja -parvekeoviin sälekaihtimet veloituksetta ostaessasi vähintään 6 tuotetta. Pyydä tarjous viimeistään 14.7. hyödyntääksesi edun. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua ostamaan Pihla-tuotteita.

  • Yhteystiedot

    • Hidden
  • Tietoa kohteesta

    • Hidden

    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*) Kampanjan ehdot

Kampanjaetuna Pihla-ikkunoihin ja -parvekeoviin sälekaihtimet veloituksetta. Edun saa ostamalla kampanja-aikana 1.6.–14.7.2024 vähintään 6 Pihla-ikkunaa tai -parvekeovea. Etu koskee enintään 30 ikkunaa tai parvekeovea per asiakas.

Etu on voimassa Pihlan saneerausmyynnissä. Kaupan päälle saatavat kaihtimet ovat vakiovalkoiset Inka-kaihtimet. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja parvekeovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 100€/ikkuna. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Kampanja ei koske rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä, talotehtaita ja uudiskohdemyyntiä.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: