Työpaikat - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Työpaikat

Töihin Pihlalle

Pihlan ikkuna-ja ovituotannon parissa työskentelee noin kaksisataa henkilöä eripuolilla Suomea tuotannon työntekijästä tuotekehittäjään. Jatkuva tuotekehitys on taannut vahvan kilpailukyvyn jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Tuotteet kehitetään ja testataan toimimaan Suomen kovissa sääolosuhteissa. Pihla on niin tuotteena kuin työpaikkanakin varmasti hyvä! Sen voivat vakuuttaa tyytyväiset asiakkaamme sekä tehtävissään viihtyvät työntekijämme.

Pihla on osa kansainvälistä Inwido konsernia, mikä tarkoittaa lähes rajattomia mahdollisuuksia kehittyä ikkuna- ja ovialan asiantuntijana. Inwido on Euroopan johtava ikkuna- ja ovivalmistaja, jonka pääkonttori on Ruotsin Malmössä.

Pihla etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä mitä moninaisimpiin tehtäviin. Avoinna olevat tehtävät löydät Inwidon Avoimet työpaikat -sivulta, jossa voit jättää myös avoimen hakemuksen.

 

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.