PihlaTV - Pihla
Osta verkkokaupastamme

PihlaTV

Tutustu Pihlan tuotteisiin, kohteisiin ja palveluihin videoiden avulla. Kerää ideoita omaan ikkuna- ja oviremonttiin, löydä vastauksia kysymyksiin ja vaikutu ikkunaremontin hyödyistä. PihlaTV näyttää muun muassa ohjeita ikkunoiden käyttöön.

 

Asiakastarina: Isännöitsijän kokemus Pihlan ikkunaremontista

Näin vaihdat uuden hyttysverkon

Asiakastarina: “Ikkunaremontilla asumismukavuutta”

Pihlan puitetuki auttaa ikkunanpesussa

Asiakastarina: “Pihla tarjosi parhaan ratkaisun”

Asiakastarina: Seuraa Mikkelin Kummitustalon muutosta

Miten ikkunoiden pesu onnistuu helpoiten?

Miten ikkunoiden pesu onnistuu helpoiten? Mitä pesuainetta on käytettävä? Miten vältät raidat? Sami Kasuri kertoo parhaat vinkit ja näyttää, miten homma sujuu ammattilaiselta – 25 sekuntia per lasipinta.

 

Ilmanvaihto & ikkunan huurtuminen

 

Pihla-ikkunan huoltopesu

 

Kohtaa Pihla messuilla

Ikkunan mittaaminen tilausta varten

 

Pihla-ikkunan asentaminen

 

Pihla-ulko-oven mittaaminen

 

Pihla-Oven asentaminen

 

Pihla-ulko-oven säätäminen

Pihla Oiva-ikkunan kätisyyden vaihto

 

Pihla-kaihtimen asennus ikkunaan

 

 

Pihla-Termo liukuoven asentaminen

 

Kartano sai arvonsa mukaiset ikkunat


Vuoden 2015 asuntomessut järjestetään Vantaan Kivistön alueella. Messualueelle on rakennettu 28 erilaista ja omistajiensa näköistä pientaloa; näistä Pihlan ikkunat on valittu peräti yhdeksään messukohteeseen.


Arkkitehti Jussi Hietalahti kertoo liukuovien käytöstä rakentamisessa. Esimerkkikohteena Vantaan asuntomessualueen Villa Kapee.


Arkkitehti Jussi Hietalahti esittelee Ollikaisen Hirsirakenteen toteuttaman Villa Kapee -hirsitalon ratkaisuja.


Muuttovalmiin Ainoakodin messukohde on suunniteltu nelihenkiselle lapsiperheelle. Huoneiden mittasuhteet ovat tarkoin mietittyjä ja erityisesti on otettu huomioon ikkunoiden suunnat ja näkymät, jotta luonnonvalon määrä olisi optimaalinen. Korkeat ikkunat ulottuvat lähes lattiatasoon saakka sekä ala- että yläkerrassa.


Deko 165 on ryhdikäs ja kompakti 143-neliöinen koti. Korkea olohuone ja runsas ikkunapinta-ala tuovat taloon avaruutta ja tilan tuntua. Ikkunat ovat ulkoa harmaita, sisällä valoisuutta lisäävät valkoiset puitteet. Yli kaksimetrisistä ikkunoista rakentuu olohuoneeseen kokonainen ikkunaseinä. Olohuoneen takalle tuodaan esilämmitettyä korvausilmaa vedottomasti Varma e -ikkunaan upotetun raitisilmaventtiilin avulla. Ikkunoihin valittiin myös kätevät tuuletusikkunat, joihin asennettiin hyttyspuite jo tehtaalla.


Valhalla on viisihenkisen perheen kaunis ja liioittelematon koti, jossa ikkunoiden helppokäyttöisyys ja toimivuus ovat arvossaan. Taloon on valittu valkoiset Pihla Varma e -ikkunat integroiduilla säleverhoilla. Ikkunaseinä tekee olohuoneen ja siihen saumattomasti liittyvän keittiön valoisaksi. Kapea vaakasuuntainen ikkuna tuo valoa keittiön työskentelytilaan. Kapea muoto toistuu makuuhuoneissa pystysuuntaisena. Ulko-oven vierellä kapea pystysuuntainen ikkuna tuo valoa eteistilaan.


Kolme rinnakkaista Design-talon kohdetta muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden asuntomessualueen länsipäähän. Pihla Varma e -avattavat ikkunat rytmittävät selkeälinjaisia taloja. Taloissa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen ja ääneneristykseen. Tilojen avaruudesta ja valosta ei ole kuitenkaan tarvinnut tinkiä, sillä melua on torjuttu huomaamattomilla valinnoilla, kuten hieman normaalia paksumman ikkunalasin käytöllä.


Asuntomessut 2015: Honkatalojen Villa Beauty todistaa, että puusta voidaan rakentaa ilmeeltään moderni ja erittäin energiatehokas talo. Julkisivuja rytmittävät matalien ja kapeiden ikkunoiden vaihtelu sekä korkeiden ikkunoiden alaosaan vaakasuunnassa sijoitetut tuuletusikkunat. Sekä ikkunat että ovet ovat kauttaaltaan tyylikkään tummanharmaita.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.