Ongelmatilanteissa - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ongelmatilanteissa

Haluamme, että tuotteemme ja palvelumme ovat virheettömiä. Siksi käyttämiemme materiaalien ja komponenttien laatuvaatimukset ovat korkeat ja testaamme huolellisesti niiden kestävyyttä.
Jos kuitenkin havaitset virheen tuotteessa tai palvelussamme, niin ilmoitathan siitä meille välittömästi oheisella lomakkeella.

Täytä lomake huolellisesti. Valokuva virheestä auttaa meitä ymmärtämään minkälaisesta virheestä on kysymys ja nopeuttaa asian käsittelyä merkittävästi. Käsittelemme virheilmoituksesi mahdollisimman nopeasti ja otamme teihin tarvittaessa yhteyttä.
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.