Testatut tuotteet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Testatut tuotteet

Tuotetestaus tekee hyvästä parhaan

Jatkuva ja pitkäjänteinen tuotetestaus on yksi keskeinen askel kohti yhä laadukkaampia tuotteita. Testaamalla varmistetaan uuden tuotteen toiminnallisuus ja vaatimusten mukaisuus. Tärkeänä tuotetestauksen tavoitteena on varmistaa tuotteiden kestävyys kaikissa olosuhteissa.

Testaamalla selvitetään, kuinka tuotteiden komponentit kestävät elinkaaren aikana aiheutuvaa rasitusta.

Tämä mahdollistaa laadun parantamisen. Testauksen tulos antaa puolueetonta faktatietoa ja mahdollistaa komponenttien vertailun. Tuotteiden toimivuuden kannalta kriittisten osien laatu vaikuttaa koko ikkunan tai oven laatuun.

CE-merkintä

Tuotetestauksessa lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet, ikkunoille ja oville annetut rakennusmääräysten asettamat vaatimukset sekä viranomaismääräykset toiminnallisille ominaisuuksille. CE-merkintä ikkunoille ja oville tuli pakolliseksi 1.7.2013 alkaen.

Toiminnallisten ominaisuuksien testaus ja laskenta mahdollistavat valmistamiemme tuotteiden CE-merkinnän. Erilaiset sää-, äänieristävyys-, ilmanpaine-, tuulen- ja vedenpitävyystestit varmistavat tuotteen turvallisuuden, kestävyyden sekä asiakkaan asumisviihtyvyyden. Lasimateriaalien osalta on laskettu ja testattu satoja vaihtoehtoja ennen kuin parhaat vaihtoehdot ovat löytyneet U-arvoissa, auringonsuojauksessa, äänieristävyydessä ja lasien kondenssia vastaan.

Parhaat komponentit

Testaamalla eri toimittajien tuotteita voimme varmistaa, että yhteistyökumppaneillamme on tarjolla meille hinta-laatusuhteeltaan parhaat komponentit.

Pihlan suoritustasoilmoitukset

Katso: Materiaalipankki

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.