Inwido - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Inwido

We ARE Inwido

Olemme osa laajaa yritysryhmää, jota yhdistää pyrkimys kodin ja asumisen jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen.

Yhdessä meillä on yli 200 vuoden kokemus ikkunoista ja ovista lukuisilla markkina-alueilla. Pyrimme jatkuvasti ymmärtämään paremmin kuluttajien tarpeita, jotta suhteemme asiakkaisiin olisi vahvempi ja pystyisimme tarjoamaan yhä sopivampia tuotteita ja palveluita. Me olemme Inwido.

Inwido on Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja ja johtava ovien toimittaja. Inwido toimii Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Liettuassa, Irlannissa, Puolassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Itävallassa sekä vie tuotteita lukuisiin muihin maihin. Vuonna 2017 Inwidon liikevaihto oli noin 661 miljoonaa euroa ja  työntekijöitä oli noin 4400. Konsernin pääkonttori sijaitsee Malmössä Ruotsissa.

Inwido Finland Oy on osa Inwido Groupia. Jatkuvassa vuorovaikutuksessa kuluttajien kanssa voimme tarjota älykkäitä asumismukavuutta parantavia ratkaisuja. Inwido Finlandin brändeihin kuuluvat Klas1, Lämpölux, Tiivi ja Pihla.

www.inwido.fi
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.