Tehty Suomessa - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Tehty Suomessa

Suomalaisuus nähdään tuotteessa tai palveluissa positiivisena ulottuvuutena ja sen vaikutus kasvaa useimmilla osa-alueilla. Kotimainen laatu on erityisen arvostettua ovien ja ikkunoiden kaltaisissa tuotteissa, joiden elinkaari on pitkä.

Suomalaisten tuotteiden menestymisen kulmakivinä ovat osaaminen, hyvä laatu ja erityisesti toiminnan laatu, jonka kehittäminen vähentää kustannuksia ja parantaa kilpailukykyä. Suomalaiset arvostavat hankinnoissaan laatua ja turvallisuutta, joista myös Avainlippu -merkki osaltaan viestittää.

Merkki kertoo, että Avainlippu -tuotteen ostaja samalla tukee suomalaista hyvinvointia, työllisyyttä ja yrittämistä.

Avainlipun käyttöoikeus voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai tuoteryhmälle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 %. Usein vaaditaan tätä korkeampaa kotimaisuusastetta toimialasta riippuen. Avainlippu -tuotteiden keskimääräinen kotimaisuusaste on 80 %.

Pihla – ikkunat ovat suomalaisia Avainlippu -tuotteita. Pihla – ikkunat ovat varmasti hyvät kotimaiset ikkunat.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.