Pihla Ranskalaisen parvekkeen ovi - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla Ranskalaisen parvekkeen ovi

Pihla Ranskalaisen parvekkeen ovi Kohde-26-6795

Pihlan sisäänpäin aukeavassa ikkunaovessa on kaksi ovilehteä, jotka ovat toisiinsa kytkettyjä ja avautuvat yhdestä painikkeesta. Ranskalaisen parvekkeen ovi sopii erinomaisesti Pihla-ikkunoiden vierelle yhdenmukaisten profiilien ansiosta sekä sisällä että ulkona.

Nimensä mukaisesti ovi on oikea valinta niin sanotuille ranskalaisille parvekkeille, joissa ei ole tasannetta eikä näin ollen myöskään tilaa avata ovea ulospäin.

Ranskalaisen parvekkeen ovesta käytetään myös nimitystä ikkunaovi.

Ikkuna ja ovi samassa

Ranskalaisen parvekkeen ovessa on ikkunan parhaat ominaisuudet yhdistettynä oveen: tiiveys, ääneneristävyys, energiansäästö ja sirous. Tuulettuva rakenne puun ja alumiinin välissä pitää puuosat kuivina ja terveinä.

Helppo avata

Ovilehdet on kytketty tuuletusikkunoiden tapaan välisulkimella toisiinsa ja ne avautuvat yhtä aikaa yhdestä painikkeesta. Sisimmässä ovilehdessä on pitkäsulkija, mikä tekee ovesta tiiviin ja lämpimän. Molemmat ovilehdet aukeavat sisäänpäin.

Lasia ja umpiosaa

Ranskalaisen parvekkeen oven voi tilata kokolasisena tai umpinaisen alaosan kera, jolloin lasiaukon korkeuden voi määrittää sopivaksi. Kokolasinen ovi voidaan jakaa vaakavälipuulla kahteen lasiaukolliseen osaan.

Pienille parvekkeille

Ovi soveltuu Pihla-ikkunoiden seuraan pienille terasseille tai ranskalaistyyppisille parvekkeille. Kahden tiiviin ovilehden ansiosta ovi on ikkunoiden tapaan myös hyvä ääneneristäjä.

LISÄTIEDOT

Materiaalipankki

 

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.