Pihla Terassiovi takapihalle, parvekkeelle ja terassille
Osta verkkokaupastamme

Pihla Terassiovi

pihla_parvekeovi_terassiovi

Pihla Terassiovi

Pihla Terassiovi on HDF-levyllä pinnoitettu puutarha- ja parvekeovi. Pihla Terassioven rakenne on täsmälleen sama kuin ulko-ovessa vahvasta ovilehdestä lähtien. Lisäksi Terassiovea koskevat samat lisävarusteet ja sama valinnan vapaus. Mallien, värien, mittojen ja lasien lisäksi oveen saadaan lisää ilmettä, kun lasit varustetaan oven värisillä koristeristikoilla.

Pihla Terassiovi sopii takapihoille, parvekkeille ja muihin vastaaviin käyttökohteisiin. Vahva, 76 mm paksu, ovilehti koostuu liimapuurungosta, jonka molemmin puolin on alumiinivahvistettu HDF-levy. Oven lasiaukkoja, urituksia, väritystä ja ristikoita muokkaamalla ovesta voidaan räätälöidä jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.

Valintojen vapautta lisää mahdollisuus määrittää puutarhaoven lasikorkeuden haluamakseen. Vakiokorkeudet lasiaukoille ovat 12M, 14M, 16M sekä kokolasinen malli P500. Puutarhaovimallistoon kuuluvat myös umpiovet.

Vastaa

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.