Parvekeovi Patio - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Parvekeovi Patio

pihla_patio_parveke_ovi_tuplatiiviste

Pihla Patio soveltuu parvekeoveksi, puutarhaoveksi ja kodinhoitohuoneen oveksi. Patio sopii hyvin Pihla-ikkunoiden vierelle ulkopuolen alumiinipintojen ansiosta; Patiossa on samat värivaihtoehdot kuin ikkunoissa. Tutustu tuotteeseen verkkokaupassa.

Monipuolinen lukitus

Monipuoliset lukitusvaihtoehdot mahdollistavat oven käytön erilaisissa kohteissa ja tarpeissa. Patio voidaan varustaa parvekeovien tapaan pitkäsulkijalla tai ulko-ovissa käytettävällä keskilukolla. Molempiin saa lisävarusteena avainpesän, jolloin ovi voidaan lukita myös ulkopuolelta ja ovea voi käyttää vaikkapa kodin toisena sisäänkäyntiovena. Keskilukolliseen Patioon voi valita samanlaisen painikkeen, kuin Pihlan ulko-ovessa.

pihla_termo_patio_parvekeovi_terassinovi

Monta mallia

Pihla Patio -ovea valmistetaan yhdellä ja kahdella lasiaukolla, kokolasisena, umpiovena sekä pariovena. Lasiaukon voi määrittää vapaasti tai esimerkiksi viereisen ikkunan kanssa samalle korkeudelle.


LISÄTIEDOT

Materiaalipankki

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.