Pihla Kerrostalon parvekeovi - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla Kerrostalon parvekeovi

Kaksilehtinen kerrostalon parvekeovi sisään-ulos-aukeava

Sisään-ulos-aukeava kaksilehtinen parvekeovi (parvekeovi SU) on perinteinen kerrostalojen parvekeoviratkaisu.

Pihlan Kerrostalon parvekeovessa on kaksi ovilehteä, joista ulkolehti on alumiinia. Myös karmin ulkoverhous on alumiinia. Oven karmi ja sisälehden kehä ovat mäntyä. Ulkolehden umpiosassa on säänkestävä verhouslevy. Ovessa on tammikynnys.

Tiivis ovi

Oven molemmissa ovilehdissä on aina pitkäsulkija, jolloin ovilehdet sulkeutuvat tiiviisti ja säilyttävät suoruutensa. Tiivis ovi pitää myös kylmyyden ja vedontunteen loitolla.

Hyvä ääneneristäjä

Kahden erillisen ovilehden ansiosta Pihlan kerrostalon parvekeovi eristää ääntä erinomaisesti.

Mittatilaustyötä

Kerrostalon parvekeoven lasiaukon korkeuden voi vapaasti määritellä. Ovea valmistetaan kokolasisena, umpiosalla sekä kahdella lasiaukolla. Ovilehtien kätisyydet ovat määriteltävissä erikseen kohteeseen sopivaksi. Myös oven koko ja lukitusvaihtoehdot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

LISÄTIEDOT

Materiaalipankki

 

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.