Äänieristysovet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Äänieristysovet

Rakentaminen tiheisiin asutuskeskuksiin lisääntyy ja sen myötä myös tarve meluntorjunnalle kasvaa. Lento- ja tieliikennemelu asettavat omat haasteensa kotien meluntorjunnalle. Pihla ulko-ovi dB äänieristysoven voit valita useisiin eri ovimalleihin. Pihlan äänieristysovimallistoon kuuluvat lisäksi suurilasiset ovet, jotka soveltuvat mm. terasseille ja kodinhoitohuoneeseen.

Pihla ulko- ovi ääntä eristävällä rakenteella

Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt Pihlan äänieristysovelle hyödyllisyysmallin (No 11379).

Tuotekortista löydät mallivaihtoehdot: Materiaalipankki

Pihlan uusi ääntä eristävä ulko-ovi PIHLA UO DB vaimentaa melua tehokkaasti. Ääntä eristävä DB-ovimallisto kattaa koko Pihlan laajan ja monipuolisen ovimalliston; valittavissa on lähes 40 ovimallia.

Mittatilausovi

Pihla UO DB-ovi valmistetaan mittojen mukaan. Oven leveys voi olla 690 – 1090 mm ja korkeus 1790 – 2290 mm. Lisävarusteilla ja muilla valinnoilla, kuten lasit ja värit, voidaan ovi räätälöidä juuri omaan makuun ja tarpeeseen sopivaksi.

Hyödyllisyysmalli

Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt Pihlan äänieristysovelle hyödyllisyysmallin (No 11379). Ovilehden erikoisrakenne pitää oven tiiviinä, lämmön sisällä ja melun ulkona.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.