Pihla Oiva ikkunat ja ovet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla Oiva ikkunat ja ovet

Pihla Oiva -ikkunat ja ulko-ovet ovat selkeitä ja käytännöllisiä perustuotteita ja tarjoavat hinta-laatu-suhteeltaan oivallisen ratkaisun uuden rakentamiseen ja vanhan korjaamiseen. Oiva-perheen ikkunat ja ulko-ovet täyttävät uudisrakentamisen vaatimat energialuokitukset. Oiva -tuoteperhe koostuu avattavista puu–alumiini-ikkunoista ja HDF-pintaisista ulko-ovista. Oiva-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä, jolloin ne sopivat erilaisiin kohteisiin. Oiva ulko-ovet tehdään vakiokokoisina. Oiva on kelpo valinta esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon.

Lataa esite Pihla Oiva -ovista ja ikkunoista (pdf-tiedosto)

Pihla ikkunoiden asennus. Kuvattu rakennuksen sisältä

Oiva ikkuna

  •  Kaksipuitteinen avattava puu–alumiini-ikkuna, jonka sisäpuitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti ja ulkopuitteessa tasolasi
  • Kolminkertainen tiivistys ja valkoiset pinnat, saatavana myös puuvalmiina
  • Yksiosainen A-mallin ikkuna, saatavana tuuletusikkunavarustus
  • Vahvat puu- ja alumiiniosat, lujat liitokset sekä tuulettuva rakenne
  • U-arvo 1,0, energialuokka A

Tutustu Pihla Oiva -ikkunoihin Verkkokaupassa:


Oiva ulko-ovi

Oiva-ulko-ovet-lampoovi
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.