Pihla Oiva - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla Oiva

Pihla Oiva -ikkunat tarjoavat hinta-laatu-suhteeltaan oivallisen ratkaisun uuden rakentamiseen ja vanhan korjaamiseen. Suomen oloihin kehitetty Oiva on edullinen valinta, kun tarvitset 2+1 -lasisen välikarmittoman ikkunan. Oivan puu- ja alumiiniosien väri on valkoinen. Halutessasi voit valita sisäpuitteen myös puuvalmiina, jolloin voit peittomaalata ikkunan itse.

Pihla Oiva ikkuna

Pihla Oiva A-malli

Tekniset tiedot

 • Ikkunan tyyppi MSE 1+2
 • Energialuokka A
 • U-arvo 1,0 W/m2K
 • Yksiosainen A-mallin ikkuna, saatavana tuuletusikkunavarustuksella (alle 600 mm)
 • Kolminkertainen tiivistys ja valkoiset pinnat, saatavana myös puuvalmiina
 • Sisäpuitteessa kaksinkertainen selektiivinen eristyslasi, jossa täytteenä argon-kaasu. Komposiittivälilista (RAL 7035)
 • Ulkopuitteessa tasolasi
 • Karmin syvyys 130 tai 170 mm
 • Karmin vahvuus 42 mm
 • Karmi ja sisäpuitteet mäntyä
 • Karmin ulkoverhous ja ulkopuite pulverimaalattua alumiinia

 

Soveltuvuus

Pihla Oiva on luotettava perusikkuna, joka tarjoaa edullisen hinnan tinkimättä säänkesto-ominaisuuksista.

 

Käytettävyys

Uusien ikkunoiden kanssa elämä on helpompaa. Oiva ikkunaan voit valita tuuletusikkunavarustuksen. Tuuletusikkuna on helppo ja kevyt avata ja sulkea yhdestä painikkeesta. Ikkunoiden pesu on myös turvallisempaa, kun kaikki puitteet avautuvat sisäänpäin, ja koko ikkunan voi pestä sisältä käsin.

 

Lisätietoa

Puuvalmis pintaValkoinen NCS S 0502-YValkoinen RAL 9010
Värit ja materiaalit

Ikkunoiden puuosien pintakäsittelynä on joko peittomaalaus tai puuvalmis pinta. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Alumiiniprofiilit ovat pulverimaalattuja. Alumiiniosien vakioväri on valkoinen RAL 9010.


Kuva: Pintakäsittelyt

Lasivaihtoehdot

Pihla Oiva ikkunan sisäpuitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, TGI-välilista (RAL 7035) ja argon-kaasu.
Alumiiniulkopuitteessa on tasolasi.

 

 

 

Lisävarusteet

Uusiin ikkunoihin voi tilata asumisviihtyisyyttä helpottavia lisävarusteita, kuten sälekaihtimet ja hyönteispuitteet. Katso Ikkunoiden lisävarusteet.

 

 

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.