Pihla Termo 1+3 - uuden teknologian energiansäästöikkuna
Osta verkkokaupastamme

Pihla Termo 1+3 uuden lasiteknologian energiansäästöikkuna

Pihla Termo 1+3 on uusi nelilasinen puualumiini-ikkuna, jonka ulkopuitteessa on tasolasi ja sisäpuitteessa kolminkertainen ohutlasielementti. Pihla Termo 1+3 ikkunan elementin patentoidun välilistan ansiosta lasielementin keskimmäinen lasi on vain kaksi millimetriä paksu. Siksi ikkuna on kevyempi ja kestävämpi. Pihla Termo 1+3 lisää asumismukavuutta ja säästää lämmityskuluja. Ikkunan lämmöneristyskyky on huippuluokkaa, lämmönläpäisykerroin on jopa alle 0,7. Pihla Termo 1+3 ikkunan muotoilu on moderni ja avattavassa ikkunassa painike on suoralinjainen.

pihla 1+3 poikkileikkaus kevyt lasielementti ikkuna mseapihla termo 1+3 kulmaleikkaus ulkopuoli
Pihla Termo 1+3 poikkileikkaus

Tekniset tiedot

 • Ikkunan tyyppi MSE 1+3
 • Energialuokka: A+
 • U-arvo:  0,66 – 0, 67 W/m2K
 • Sisäpuitteessa kolminkertainen selektiivinen ohutlasielementti, jossa Argon-kaasu ja Swisspacer-välilista (titaaninharmaa RAL 9023)
 • Ulkopuitteessa tasolasi
 • Ulkopuitteessa huurtumista ehkäisevä lasitus
 • Kolminkertainen tiivistys
 • Karmin syvyys 130, 170 tai 210 mm
 • Karmin vahvuus 42 mm, välikarmin vahvuus 50 mm
 • Karmi ja sisäpuitteet mäntyä
 • Karmin ulkoverhous ja ulkopuite alumiinia
 • Puitteen muoto on suorareunainen
pihla termo 1+3 kevyt lasielementti a-malli
Pihla Termo 1+3 A-malli

Soveltuvuus

Nelilasinen Pihla Termo 1+3 energiansäästöikkuna on kehitetty yhteistyössä maailman suurimman lasivalmistajan kanssa. Suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota ikkunan lämmöneristävyyteen, joten Termo 1+3 soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi passiivitaloihin.

Käytettävyys

Uusien ikkunoiden kanssa elämä on helpompaa. Sisäänpäin aukeava tuuletusikkuna on helppo ja kevyt avata ja sulkea yhdestä painikkeesta. Ikkunoiden pesu on myös turvallisempaa, kun kaikki puitteet avautuvat sisäänpäin, ja koko ikkunan voi pestä sisältä käsin.

Lisätietoa

Mänty
Väritön
Pähkinä
TM-1806
Tammi
TM-1802
Valkolakka
TM-1771
Valkoinen
RAL 9010
Tummanruskea
RR32
Harmaa
RR22
Tummanharmaa
RAL 7024
Värit ja materiaalit

Ikkunoiden puuosien pintakäsittelynä on joko peittomaalaus tai kuullotus. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Kuullotettujen värisävyt ovat väritön mänty, pähkinä TM-1806, tammi TM-1802 ja valkolakka TM-1771. Alumiiniprofiilit ovat pulverimaalattuja. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RR22, tummanharmaa RAL 7024 ja tummanruskea RR32.


Kuva: Kuultokäsittely ja alumiinipinnat

Cotswold

Stippolyte

Flemish

Satiini

Lasivaihtoehdot

Lasivahvuudet ja -rakenteet mitoitetaan ikkunan koon ja olosuhteiden mukaan. Vakiolasituksen lisäksi valittavana on mm. auringonsuoja- ja meluntorjuntalaseja sekä näkösuojaa antavia tai huurtumista ehkäiseviä laseja.


Kuva: Lasivaihtoehdot

INKA sälekaihdin

Koristeristikot, hyönteispuite ja tuuletusikkuna

Ikkunapainike valkoinen suoraSuora painike

Lisävarusteet

Uusiin ikkunoihin voi tilata asumisviihtyisyyttä helpottavia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteet ja sälekaihtimet, joista sälekaihtimet asennetaan jo tehtaalla paikoilleen. Katso Ikkunoiden lisävarusteet.


Kuva: Lisävarusteet Pihla TERMO 1+3 ikkunoihin

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.