Voita unelmiesi ovi Pihlan ovimallistosta!

1. Kilpailun järjestäjä: Pihla / Pihla Group Oy, Äyritie 16, 01510 Vantaa 

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla yksityishenkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta ei myöskään koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 3.10.–31.12.2022 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.  

4. Palkinnot:  Voittajia arvotaan kolme ja palkintona arvotaan yhteensä 3 kpl ovia Pihlan ulko-ovimallistosta energiatehokkaalla TERMO-rakenteella. Arvonnat suoritetaan lokakuun, marraskuun ja joulukuun osallistumisaikojen umpeuduttua. Arvontavoitto kattaa yhden ulko-oven Pihlan ulko-ovimallistosta vapaavalintaisella värillä Abloy Sento-vakiolukituksella (ei äly/sähkölukitusta) ilman asennusta. Lisävarusteet kuten, lasitukset, painikkeet, ovivalo ja potkupelti kuuluvat arvontavoittoon ilman lisämaksua. Palkintoon sisältyy ulko-oven toimitus autotien varrella sijaitsevaan osoitteeseen Manner-Suomessa. Valitun oven tulee olla yksilehtinen Moderni-, Perinne- tai Suosikki-ovi, ei pariovi. Arvontavoittoa ei voi käyttää muihin tuotteisiin tai vaihtaa rahaksi. Palkinto tulee lunastaa helmikuun 2023 loppuun mennessä.

5. Arpajaisvero: Pihla maksaa arpajaisveron. 

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä osoitteessa www.pihla.fi. Voit rekisteröityä kisaan vain yhden kerran. 

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. Pihlan internet- ja Facebook-sivut) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljän (4) vuorokauden kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. 

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Pihlan tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Pihlan uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.