Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Valioikkunan valtuutetut Pihla-asiantuntijat Henri Hirvonen ja Markus Pitkänen auttavat omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

Kevättarjous voimassa 31.5. asti

Uuden sukupolven Pihla Antennilasi tai KLIK-raitisilmaventtiili ikkunan ostajalle kaupan päälle!

Ikkunaremontin yhteydessä on kustannustehokasta varmistaa mobiiliverkon toimivuus ja parantaa ilmanvaihtoa. Tarjoamme kevätetuna uuden ikkunan ostajalle Pihla Antennilasin tai KLIK-raitisilmaventtiilin veloituksetta. Varaa maksuton ikkunaremontin arviokäynti ja hyödynnä tarjous!

”Olemme ketterä ja joustava toimija markkinoilla ja päämiehemme Pihlan tuotteet ovat markkinoiden kustannustehokkaimmat ja laadukkaimmat.”

”Me takaamme sinulle miellyttävän ja asiantuntevan asiakasmatkan kanssamme! Meiltä saat kotiisi parhaat ikkunat ja ovet avaimet käteen -periaatteella.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.