Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Tähtiruutu Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Ville Laine auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Tampereen seudulla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Tähtiruutu työllistää kaksi suomalaista asennusryhmää. Toinen asennusporukka on tehnyt ikkuna-asennuksia jo 20 vuotta ja toisellakin ryhmällä on 7 vuoden kokemus alalta. Asentajamme ovat huippuammattilaisia.

Haluamme tarjota asiakkaalle huolettoman ikkuna- ja oviremontin. Hoidamme asiat huolellisesti alusta loppuun asti. Käymme/ tai soitamme jokaiselle asiakkaalle asennuksen jälkeen ja kysymme miten kaikki meni. Käymme myös toteamassa työn jäljen ja olemme siitä erittäin tarkkoja.

Suunnittelumme on luovaa ja löydämme aina asiakkaalle mieluisimman ratkaisun. Emme pelkää isojakaan muutoksia vaan rohkaisemme asiakasta tekemään unelmistaan totta. Teemme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.