Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Suomen Energia Apu:n valtuutetut Pihla-asiantuntijat Janne Väisänen, Mikko Väisänen ja Janne Ollikainen auttavat omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Mikkelissä ja lähialueilla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

Kevättarjous voimassa 31.5. asti

Uuden sukupolven Pihla Antennilasi tai KLIK-raitisilmaventtiili ikkunan ostajalle kaupan päälle!

Ikkunaremontin yhteydessä on kustannustehokasta varmistaa mobiiliverkon toimivuus ja parantaa ilmanvaihtoa. Tarjoamme kevätetuna uuden ikkunan ostajalle Pihla Antennilasin tai KLIK-raitisilmaventtiilin veloituksetta. Varaa maksuton ikkunaremontin arviokäynti ja hyödynnä tarjous!

”Me, Suomen Energia Apu, olemme savolaiskolmikko Mikkelistä ja meidät tunnetaan hymystä sekä mutkattomasta asiakaspalvelusta. Vahvuuksiamme ovat mm. pitkä kokemus ikkuna- ja ovialalta, siksi yhteistyö kanssamme on asiakkaille helppoa ja varmaa.

Tulemme parantamaan yhdessä teidän kanssanne kotinne energiatehokkuutta sekä helpottamaan asumista monilla tavoin uusien ikkunoiden ja ovien myötä.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.