Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Suomen Energia Apu:n valtuutetut Pihla-asiantuntijat Janne Väisänen ja Mikko Väisänen auttavat omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Mikkelissä ja lähialueilla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

Suomen energia apu Pihla

”Me, Suomen Energia Apu, olemme Mikkelistä ja meidät tunnetaan hymystä sekä mutkattomasta asiakaspalvelusta. Vahvuuksiamme ovat mm. pitkä kokemus ikkuna- ja ovialalta, siksi yhteistyö kanssamme on asiakkaille helppoa ja varmaa.

Tulemme parantamaan yhdessä teidän kanssanne kotinne energiatehokkuutta sekä helpottamaan asumista monilla tavoin uusien ikkunoiden ja ovien myötä.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.