Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Rau-Kem Oy:n valtuutetut Pihla-asiantuntijat Pekka Rautio ja Jari Myllärinen auttavat omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Lappeenrannassa ja lähialueilla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Olemme Lappeenrantalainen Etelä-Karjalassa toimiva rakentamisen ja saneerauksen erikoisliike.”

”Meiltä löytyy laajapohjainen tuote- ja palvelukokonaisuus kodin tai kesäasunnon remonttiratkaisuissa.”

”Meiltä saat kaiken tarvittavan – tarvekartoituksen, suunnittelun, toteutuksen ja materiaalit. Autamme rakennus- ja toimenpidelupien haussa.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.