Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

PihlajaPro Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Reijo Tiitinen auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Pieksämäellä ja lähialueilla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Teemme työmme poikkeuksellisen suurella sydämellä, rehellisesti, aina asiakkaan etua ja tyytyväisyyttä ajatellen.

Kaikki ihmiset, jotka toimivat yrityksessämme tai sen kanssa yhteistyössä ovat ehdottomasti sisäistäneet arvomaailmamme ja sen mukanaan tuoman vastuun ja velvollisuuden palvella aina asiakkaita vilpittömästi ja suurella ilolla. Mottomme on: Otamme työmme vakavasti!

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.