Ikkunaremontti Kuopio – Pieksämäki & lähialueet

Etsitkö toteuttajaa ikkunaremontille Kuopiossa tai naapurikunnissa?Paikallinen Pihla-asiantuntija Reijo Tiitinen auttaa sinua kaikissa omakotitalon ikkunaremonttiin liittyvissä kysymyksissä.

Onko kotipaikkasi Kuopio tai onko sinulla esimerkiksi vapaa-ajan asunto Pieksämäen seudulla ikkunaremonttia vailla? Olipa kyseessä omakotitalo tai mökki, kaikissa ikkunaremonttiin liittyvissä asioissa sinua palvelee Kuopion seudun valtuutettu Pihla-asiantuntijamme.

Pihlan ikkunaremontti on alusta loppuun ammattilaisten toteuttama ja siksi luotettava valinta. Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepäntaidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Aloita ikkunaremontti Kuopion alueella varaamalla maksuton arviokäynti, johon sisältyy kotisi ikkunoiden ja ovien kuntoarvio!

Pienet viat ikkunoissa voivat aiheuttaa kotona isoja ongelmia. Siksi niiden kunto on syytä tarkistaa säännöllisesti. Kuntoarvio on myös helppo tapa selvittää ikkunaremontin tarve ja kustannukset.

ikkunaremontti kuopio ja pieksämäki

Luotettavat ikkunaremontit: Kuopio ja lähialueet

”Olemme suorittaneet lukuisia ikkunaremontteja Kuopiossa ja lähialueilla. Teemme työmme poikkeuksellisen suurella sydämellä, rehellisesti, aina asiakkaan etua ja tyytyväisyyttä ajatellen.

Kaikki ihmiset, jotka toimivat yrityksessämme tai sen kanssa yhteistyössä ovat ehdottomasti sisäistäneet arvomaailmamme ja sen mukanaan tuoman vastuun ja velvollisuuden palvella aina asiakkaita vilpittömästi ja suurella ilolla.

Mottomme on: Otamme työmme vakavasti!

Reijo Tiitinen, PihlajaPro Oy

Varaa maksuton arviokäynti nyt, se ei velvoita sinua mihinkään!

Asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

Täytä oheinen lomake ja sovimme arviokäynnin tarkan ajankohdan kanssasi henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.