Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Glendora Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Antti Tuomela auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Uudenmaan alueella.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Palvelemme ammattitaidolla asiakkaitamme
ikkunoiden ja ovien hankinnassa Uudenmaan alueella. Pitkä kokemus ikkuna-alalta takaa laadukkaan
lopputuloksen. Pihla-tuotteiden jälleenmyyjänä
tunnemme paitsi ovet ja ikkunat, myös erikoisemmat
tuotteet kuten lasiliukuseinät.”

Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja osaamme antaa ehdotuksia, jotta kaikki asiat on varmasti otettu huomioon ja lopputulos on mieleinen. Vahvalla ammattitaidollamme haluamme antaa asiakkaalle varmuuden projektin onnistumisessa, oli kyseessä perinteinen saneeraus tai luvanvarainen työ.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.