Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Edustus Pihlaja Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Eija Turunen auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Keski-Suomen alueella.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Myymme Pihla-tuotteita pääasiassa saneerauskohteisiin, pientaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Tuotteet toimitetaan yleensä asennettuna avaimet käteen periaatteella, mutta myös tuotetoimitus on mahdollinen. Toiminta-alueenamme toimii Keski-Suomi.

Meidän kantava voima on asiakkaan aito kohtaaminen. Luottamuksellinen palvelu. Asiakasta kuunnellen, yhdessä suunnitellen etsitään hänelle paras mahdollisen ratkaisu.

Meidän kanssa toimiessa asiakas on keskiössä. Olemme aidosti kiinnostuneita alalla tapahtuvaan kehitykseen ja seuraamme alan trendejä. Haluamme myös ottaa palautetta vastaan ja oppia siitä. Näin voimme kehittyä ja tarjota ikkuna-ja oviasioissa ihmisille parasta palvelua.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.