Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Edustus P.Räty Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Pekka Räty auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Varsinais-Suomessa ja Raumalla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Edustus P.Räty Oy on perustettu vuonna 2017. Ikkuna alan työkokemusta on kertynyt kuitenkin jo 15 vuotta, jonka aikana on toteutettu yli 2 000 ikkuna-ja ovi remonttia. Yritys työllistää yhden myyjän ja kaksi asennusryhmää. Kuluvana vuonna olemme tehneet jo yli sata ikkuna-ja ovisaneerausta.”

”Me olemme tehneet ikkuna- ja ovi­remontit helpoiksi. Tulemme paikan päälle mittaamaan tilat ja asentamaan ovet ja ikkunat laadusta tai tyylistä tinkimättä. Saat avaimet käteen, eikä sinun tarvitse itse tehdä juuri mitään!”

”Hoidamme asentamisen ammatti­taidolla. Teemme ovi- ja ikkuna­remontteja Turun seudulla ja koko Varsinais-Suomen alueella. Meidän työmme jälkeen voit luottaa, sillä meidät tunnetaan rehellisyydestä ja teemme sen minkä lupaamme!”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.