Vicon Oy - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Vicon Oy

 

Mitä yrityksesi tekee?

Pirkanmaalla toimiva Vicon Oy on rakennusliike, joka tekee uudisrakentamista ja erilaisia saneeraustöitä. Vicon toimii Pihlan jälleenmyyjänä ja tekee ovi- ja ikkuna asennuksia.

Kauanko yritys on toiminut?

Yritys on toiminut vuodesta 2011. Ensin työskentelimme toiminimellä ja nyt osakeyhtiönä. Rakennusalan kokemusta yrityksessä on vuodesta 1998 saakka. Pihlan jälleenmyyjänä yritys on ollut vajaa viisi vuotta.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Kasvava yritys työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä, jotka kaikki ovat paikallisia kotimaisia rakennusalan ammattilaisia.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Rakentamisen moniosaajana meille laatu on kaiken tekemisen lähtökohta. Täyden palvelun rakennusliikkeenä pystymme hoitamaan kaikki rakentamisen eri vaiheet, minkä ansiosta asiakkaan ovi- ja ikkuna remontista tulee helppo ja vaivaton.

Mistä teidät tunnetaan?

Laadukkaana ja kokeneena rakennusliikkeenä meidät tunnetaan pitkäaikaisista asiakassuhteista, hyvästä työjäljestä sekä täsmällisistä toimintatavoista.

 

Asiakkaidemme kommentteja:

“Arvo sana 10, pelkän esittelyn ja tarjouksen perusteella voin suositella, erittäin asiansa osaava.”

“Todella asiallinen ja asiansa osaava myyjä. Kiitos vaan!”

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Asennustiimi

Kokenut asennusryhmämme koostuu paikkakunnan omista työntekijöistä. Kaikki ovat pirkanmaalaisia huippuammattilaisia. Asennustyölle annamme 5 vuoden takuun.

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.