Valioikkuna Oy - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Valioikkuna Oy

Mitä yrityksesi tekee?

Valioikkuna on valioluokan ikkunakaupan asiantuntija alueellamme. Me autamme ihmisiä ikkuna-ja oviasioissa, eli myymme sekä asennmme ikkunoita ja ovia.

Kauanko yritys on toiminut?

Yritys on nuori. Aloitimme heinäkuussa 2017.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Valioikkuna Oy työllistää kaksi myyjää ja asennusporukan.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Me takaamme sinulle miellyttävän ja asiantuntevan asiakasmatkan kanssamme! Olemme ketterä ja joustava toimija markkinoilla ja päämiehemme Pihlan tuotteet ovat markkinoiden kustannustehokkaimmat ja laadukkaimmat. Näillä eväillä saat kotiisi parhaat ikkunat ja ovet “avaimet käteen”- periaatteella.

Mistä teidät tunnetaan?

Pihla palkitsee vuosittain menestyneitä Pihla-jälleenmyyjiä. 2017 Vuoden tulokas yritys-palkinnon sai Valioikkuna Oy perusteluinaan pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen myyntityö.

 

 

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Asennusryhmässämme työskentelee kaksi asentajaa. Takaamme laadukkaan ja ammattimaisen asennustyön kaikkiin Valioikkunan kohteisiin.

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.