Saneerausturva Oy - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Saneerausturva Oy

 

Mitä yrityksesi tekee?

Saneerausturva palvelee omakotiasujia erilaisissa remonttitarpeissa. Teemme muun muassa ikkuna-ja oviremontteja, terassien lasituksia, sisäremontteja ja muita kotien saneerauksia.

Kauanko yritys on toiminut?

Yritys on perustettu 2018, mutta kokemusta remonttien tekemisestä on on noin 20 vuotta. Ikkunaremonteista ja myynnistä on 12 vuoden kokemus.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Tällä hetkellä remonttimyynnissä työskentelee kaksi henkilöä, Isä ja poika. Asennustyöt ostamme kumppaniyritykseltämme.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Meidän kantava ajatus on tehdä mukavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa ikkunakauppaa siten, että asiakas saa rauhassa tehdä päätöksensä. Haluamme auttaa ja tehdä työmme niin hyvin, että meitä suositellaan.

Mistä teidät tunnetaan?

Osaamme tarjota monipuolisia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin, koska tutustumme aina huolellisesti kohteeseen. Kouluttaudumme ja pidämme itsemme ajan tasalla tuotteiden ja ratkaisuden suhteen.

 

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Ikkuna-ja oviasennukset hoitaa ammattitaitoiset ja koulutetut asentajat, Esko Sivenius ja Pekka Tolvanen. Asentajillamme on vuosien kokemus ikkuna-ja ovialalta.

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.