Ruoveden Ikkuna-ja Ovipalvelu - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ruoveden Ikkuna-ja Ovipalvelu

 

Mitä yrityksesi tekee?
Ruoveden Ikkuna- ja Ovipalvelu myy ja asentaa ikkunoita sekä ovia.

Kauanko yritys on toiminut?
Ruoveden Ikkuna- ja Ovipalvelun taustalla oleva perheyrityksemme A&O Rakennusliike Oy on perustettu 1992. Rakennusinsinööri-mieheni on työllistänyt yhden miehen yrityksellä itsensä ja osittain perheemme nuorisoa sekä Ruoveden alueen muita yrittäjiä jo kohta 30 vuotta. Minä teen kauppaa ja mieheni suunnittelee, valvoo, rakentaa ja konsultoi ikkuna- ja oviasiakkaita rakenteiden sekä tulevan remontin teknisessä suunnittelussa ja toteutuksessa.

Minkä kokoinen yrityksesi on ?
Rakennusliike ja ikkuna- sekä ovimyynti ja asennukset työllistävät yrittäjän vakituisesti, omaa perhettä sekä paikallisia ja lähialueen tuttuja rakennusalan yrittäjiä.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?
Pitkä kokemus ja ammattitaito sekä yrittäjien pitkäaikainen yhteistyö ovat opettaneet, että luottamus asiakkaan kanssa saadaan tekojen, eikä niinkään puheiden kautta.

Mistä teidät tunnetaan ?
Meidät tunnetaan Ruovedellä paikallisena toimijana, joka tekee laadukasta työtä laadukkailla tuotteilla luotettavasti ja ammattitaidolla.

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Ikkunamyyntiä Ruovedellä

Eini Törmä myy Pihla ikkunoita Ruoveden alueella. Eini on työskennellyt Pihlan Ruoveden tehtaalla vuodesta 2007 alkaen ja yrittäjämyyjänä hän on toiminut kesästä 2018.

(Kuva: Ruovesi-lehti, Irina Tuomainen)

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.