Pihlaja Pro Oy - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihlaja Pro Oy

Mitä yrityksesi tekee?

Myy ja markkinoi Pihla-perheen tuotteita.

Kauanko yritys on toiminut?

Yritys on toiminut alkuvuodesta 2018.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Pihlaja Pro Oy on yhden miehen yritys, joka työllistää useita asentajia kohteista riippuen.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Yrityksemme kantava ajatus on asiakaslähtöisen ja palvelualttiin mielenlaadun kautta kasvattaa yritystä entistä vahvemmaksi toimijaksi alallaan.

Mistä teidät tunnetaan?

Teemme työmme poikkeuksellisen suurella sydämellä, rehellisesti, aina asiakkaan etua ja tyytyväisyyttä ajatellen. Kaikki ihmiset, jotka toimivat yrityksessämme tai sen kanssa yhteistyössä ovat ehdottomasti sisäistäneet arvomaailmamme ja sen mukanaan tuoman vastuun ja velvollisuuden palvella aina asiakkaita vilpittömästi ja suurella ilolla. Mottomme on: Otamme työmme vakavasti!

 

Asiakkaidemme kommentteja:

“Hyvä asiantunteva myyjä.”

“Tunsi tuotteensa ja oli kaikinpuolin miellyttävä ja asiantunteva myyjä – kaupat syntyi – kiitos!”

“Inhimillinen asiansa osaava myyjä”

“Erittäin asiantunteva myyjä.”

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Asennustiimi

Kohteiden laajuudesta riippuen meillä työskentelee 1-7 asentajaa. Usean kymmenen tuhannen ikkunan ja oviasennuksen mukanaan tuoma varmuus ja takuutyön laatu takaavat sekä asennuksellisesti että palvelullisesti asiakkaillemme parhaan ja tyytyväisimmän lopputuloksen.

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.