Milloin on aika vaihtaa ikkunat? - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Milloin on aika vaihtaa ikkunat?

 

Olemme koonneet avuksenne helppokäyttöisen muistilistan, jonka avulla ikkunaremontin tarve on tunnistettavissa helposti ja nopeasti. Mikäli yksi tai useampi muistilistan kohdista toteutuu teidän talossanne, on syytä aloittaa ikkunaremontin suunnittelu. Me osaamme auttaa onnistuneen ja huolettoman, varmasti hyvän ikkunaremontin tekemisessä.

Asumismukavuus

Onko syytä epäillä energiahukkaa?

Puitteen ja karmin välistä vetää. Koko ikkuna hohkaa kylmää.

Epäilyttääkö ikkunoiden turvallisuus?

Lapsille turvalliset aukipitolaitteet puuttuvat. Lasituskittaus pettää, lasi irtoaa. Saranat pettävät, ikkuna irtoaa puitteineen.

Syntyykö ikkunoista meluhaittoja?

Asuntoon kantautuu ulkoa häiritsevää meteliä. Ikkunat synnyttävät turhaa ääntä avattaessa ja suljettaessa.

Onko ikkunoiden toimivuudessa puutteita?

Ikkunat eivät avaudu tai sulkeudu kunnolla. Lukot ja teljet jäykistyvät tai löystyvät. Puitteet ovat turvonneet tai kieroutuneet.

 

Tekniset viat ja ulkonäköseikat

Onko ikkunoiden pestävyydessä tai huollettavuudessa ongelmia?

Ikkunoista aiheutuu enemmän kustannuksia kuin ennen. Ikkunat vaativat usein huoltoa. Ikkunoita on hankalaa tai vaarallista pestä ja huoltaa.

Ovatko ikkunat vaurioituneet tai vanhantyyliset?

Maali hilseilee tai lohkeilee. Ikkunoiden värisävy muuttuu. Kittaukset rapistuvat. Ulkopuitteessa on pehmenneitä puuosia. Lasituslistojen naulat ovat irtoilleet.

Onko ikkunoille tapahtunut vesivahinkoa tai huurtumista?

Ikkunarakenne johtaa vettä seinärakenteisiin. Lasit huurtuvat välitilasta. Sisimmäinen lasi huurtuu sisäpinnasta. Lue lisää ikkunan huurtumisesta.

 

Ikkunaremontin suunnittelu

Ikkunaremontti on pitkäikäinen investointi, jonka suunnitteluun on syytä paneutua huolella. Ikkunoiden ja ovien vaihto kannattaa suunnitella ikkuna-alan ammattilaisen kanssa. Hän osaa kertoa juuri sinulle parhaiten sopivista ratkaisuista. Suunnitteluvaihe sisältää myös ikkunoiden ja ovien mittauksen. Kun ikkunaremontti on suunniteltu, voidaan sen kustannukset laskea heti tarkalleen. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä.

Omatoiminen remontoija voi suunnitella ja toteuttaa ikkunoiden ja ovien vaihdon itsekin, kunhan on tarkka kaikissa vaiheissa mitoituksesta asennuksen viimeistelyyn.

Asennus hoituu nopeasti – myös talvella

Ikkunanvaihto on ammattitaitoisten asentajien toimesta nopeaa ja vaivatonta. Asuminen ei juurikaan häiriinny ikkunaremontin aikana, sillä yhden ikkunan asentamiseen kuluu ammattiasentajalta aikaa vain reilun tuuletuksen verran. Nopean asennuksen ansiosta ikkunaremontti onnistuu mainiosti myös talvella, jolloin ikkunoiden toimitusajatkin ovat lyhyemmät kesäsesonkiin verrattuna.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.