Onnistunut ikkunaremontti
Osta verkkokaupastamme

Onnistunut remontti

Ikkuna- ja oviremontin onnistumisessa on huomioitava kokonaisuus. Se muodostuu suunnittelusta, tuotteiden valinnasta, mitoituksesta, asennuksesta ja käyttöönotosta sekä myös mahdollisten ongelmien hoitamisesta. Ikkuna- ja ovihankinta on taloudellisestikin suuri asia. Siksi kumppaniksi kannattaa valita tunnettu ja ammattitaitoinen yritys. Rakentamiseen ja remontointiin liittyy usein epävarmuuksia – voinko luottaa, että kotimme tulee kuntoon? Meillä Pihlalla on yli 20 vuoden kokemus ikkunoiden ja ovienvalmistamisesta sekä asentamisesta. Siksi voit aina luottaa meihin.

Ikkunaremontin suunnittelu

Ikkunaremonttiin on syytä paneutua. Pihlan kouluttama jälleenmyyjä auttaa sinua valitsemaan kotiisi parhaiten sopivat ikkuna- ja oviratkaisut sekä tarvittavat lisävarusteet. Asukkaiden tarpeiden lisäksi hän osaa ottaa huomioon ympäristön vaatimukset kuten turvallisuuden, melun ja sääolosuhteet. Kun ikkunaremontti on hyvin suunniteltu, voidaan sen kustannukset laskea heti tarkasti. Näin säästyt yllätyksiltä.

Asennus hoituu nopeasti – myös talvella

Ikkunan ja oven asennus on ammattitaitoisten asentajien ansiosta nopea ja vaivaton toimenpide. Huolehdit vain, että asentajilla on riittävästi tilaa työskennellä ikkunoiden ja ovien luona. Asennettavien ikkunoiden läheisyydessä olevat kalusteet on myös hyvä suojata ennen asennusta.

Asuminen ei juurikaan häiriinny ikkunaremontin aikana, sillä yhden ikkunan asentamiseen kuluu aikaa vain reilun tuuletuksen verran. Nopean asennuksen ansiosta ikkunaremontti onnistuu mainiosti myös talvella, jolloin ikkunoiden toimitusajatkin ovat usein lyhemmät kesäsesonkiin verrattuna.

Ikkunaremontti räätälöidään ottamalla jokaisen kohteen erityispiirteet huomioon. Saat tilaamasi ikkunat ja ovet asennettuina sovitulla tavalla sovitussa aikataulussa ja meiltä tietenkin täydet tuote- ja asennustakuut.

Ikkunoiden ja ovien vastaanotto ja varastointi

Kun ikkunat- ja ovet saapuvat, tulee ottaa huomioon muutamia asioita, jotta varmistutaan tuotteiden hyvästä kunnosta varastoinnin aikana ennen asennusta.

Ikkunat ja ovet toimitetaan kuljetuslavoilla tilapäiseen pakkausmuoviin käärittynä. Varaa lavoille riittävästi tilaa tasaiselle kovalle alustalle. Varaa myös isoa muovia tai pressuja tuotteiden peittämiseksi, jos niitä joudutaan säilyttämään taivasalla pitkään ennen asennusta. Tuotteet voidaan varastoida ulkona ilman suojakatosta vain väliaikaisesti. Suojapeitettä käytettäessä on huolehdittava ikkunapaketin tuulettuvuu­desta ja estettävä veden pääsy kosketuksiin ikkunan kanssa.

Tarkasta lähetyksen kunto välittömästi sen saavuttua yhdes­sä kuljettajan kanssa. Siirrä pintahelapaketit ja mahdolliset lisävarus­teet (hyönteisverkot, raitisilmaventtiilit) talteen. Noudata erityistä varovaisuutta kuljetuksessa ja käsittelyssä, jotta turhilta vahingoilta voitai­siin välttyä. Ikkunat ja ovet tulee varastoida aina pystyasennossa ja tuotteiden tulee olla irti maasta. Varaston on oltava kuiva ja hyvin tuuletettu. Väärä va­rastointi saattaa aiheuttaa tuotteiden vääntymi­sen ja vaurioitumisen. Ikkunat ja ovet tulee asentaa rakennukseen mahdolli­simman myöhäisessä vaiheessa. Näin vähen­netään rakennusaikaisia riskejä.

Asennukseen valmistautuminen

Asukkaan tulee huolehtia muutamasta asiasta ennen ikkunaremontin alkamista. Muutoin ikkunaremontin teettäminen on ihanan helppoa ja vaivatonta.

Tilaa asennukselle

Ennen asennusta asiakkaan tulee tehdä tilaa vaihdettavien ikkunoiden luokse, myöskin kulkureitti on syytä olla avoinna. Näin vältytään turhilta vahingoilta. Verhot ja arvokkaat sekä herkästi rikkoontuvat tavarat on siirrettävä suojaan ja esim. kirjahyllyt on hyvä suojata esim. lakanoilla, sillä vanhan purkamisen ja uuden asentamisen yhteydessä syntyy aina pölyä ja pientä purua. Ikkunoiden edustalla
olevat lattiat sekä kulkureitit kannattaa suojata vaikkapa vanhoilla matoilla.

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.