Mondosec Oy - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Mondosec Oy

Mitä yrityksesi tekee?

Mondosec Oy myy ja asentaa Pihlan ikkunoita ja ovia. Meillä samata henkilöt myyvät ja asentavat. Toimintamme tehokkuuden ja laadun takaa liikkuva verstas, joka on aina mukana asennuspaikoilla. Yritykseltämme löytyy myös kaikki tarvittavat erityistyökalut ja esimerkiksi nostimet.

Kauanko yritys on toiminut?

Yrityksemme on toiminut ikkunoiden ja ovien asennuksen parissa 9 vuotta.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Olemme kasvaneet noin 1,5 miljoonan euron kokoiseksi yritykseksi.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Mondosec Oy:n keskeisin ajatus on tarjota asiakkaalle vaivaton ja luotettava remonttikokemus. Meidän kautta se on helppoa, sillä samat henkilöt myyvät ja asentavat tuotteet. Turhia välikäsi ei ole.

Mistä teidät tunnetaan?

Meiltä asiakas saa ikkunat ja asennuksen ilman turhia mutkia. Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta. Haluamme auttaa kokemuksen tuomalla näkemyksellä jatkuvasti omaa toimintaamme kehittäen.

Asiakkaidemme kommentteja:

“Asiantunteva, kokenut ja rennon asiallinen. Käynnistä jäi hyvä fiilis.”

“erittäin asiantunteva ja asiakaspalveluhenkinen myyjä.”

“Jarmo Karjalainen herätti minussa luottamuksen siihen, että asiat hoituvat asiantuntemuksella ja sovitulla tavalla.”

“Täsmällinen, asiantunteva ja miellyttävä.”

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Asennustiimi

Mondosec Oy työllistää 3-4 asentajaa. Asentajillamme on kymmenien vuosien kokemus rakennusalalta. Asentajiemme joukossa on mm. rakennusmestari.

 

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.